No Mercy! Το Netflix ανακοινώνει την έκτη (και τελευταία) σεζόν «Cobra Kai» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:30
23/1

No Mercy! Το Netflix ανακοινώνει την έκτη (και τελευταία) σεζόν «Cobra Kai»

Ανεβείτε στο ντότζο για μία τελευταία φορά. Μετά από έξι σεζόν, το τουρνουά του «Cobra Kai» ολοκληρώνεται.

Από τον Πάνο Γκένα

Μια από τις πιο απρόσμενες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, το «Cobra Kai», δεν κέρδισε τη δημοφιλία του επενδύοντας απλά σε έναν γνωστό τίτλο, αλλά γιατί κατάφερε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από οποιοδήποτε σίκουελ και ριμέικ του «Karate Kid» είχε γίνει ως τώρα - και δεν έγιναν λίγα. Η σειρά πέτυχε μια έξυπνη ανατροπή στους σαφείς όρους καλού και κακού που βασίστηκε το φιλμ, δουλεύοντας εξαιρετικά πάνω στην εξέλιξη των δύο ηρώων με αποτέλεσμα να φύγει σχεδόν άμεσα από τα στενά όρια του όχι και τόσο δημοφιλούς YouTube Premium για Netflix πρωταθλητισμό.

Αρκετά χρόνια και επανεμφανίσεις(!) μετά, το «Cobra Kai» ήρθε η ώρα να βάλει μία τελεία στις περιπέτειες των Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) και Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα). «Στεκόμαστε ταπεινοί απέναντι στη γνωριμία μας με το σύμπαν του "The Karate Kid"», δηλώνουν οι δημιουργοί  της σειράς Τζος Χιλντ, Τζον Χούρβιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η δημιουργία του "Cobra Kai" μας ανέβασε στο ίδιο καθαγιασμένο ντότζο με τους σπουδαίους Ρόμπερτ Μαρκ Κέιμεν, Τζον Άβιλντσεν, Τζέρι Βάιντρομπ και τα εκπληκτικά αρχικά μέλη του καστ. Μας έδωσε επίσης τη δυνατότητα να το παίξουμε σένσεϊ, εξελίσσοντας την αρχική ιστορία και γεννώντας μια νέα γενιά αουτσάιντερ. Ποτέ δεν θεωρήσαμε αυτή την ευκαιρία δεδομένη. Από την αρχή βασικός στόχος του "Cobra Kai" ήταν να ολοκληρωθεί με τους δικούς μας όρους, αφήνοντας το Βάλεί στο σημείο όπου πάντα φανταζόμασταν. Έτσι, με τεράστια υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αυτό το επίτευγμα». Και η δήλωση συνεχίζει με την υπόσχεση νέων ιστοριών: «Αν και αυτή μπορεί να είναι μια γλυκόπικρη μέρα για τους θαυμαστές, το Miyagiverse δεν ήταν ποτέ δυνατότερο. Αυτό το fandom είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στον πλανήτη και ελπίζουμε να μοιραστούμε περισσότερες ιστορίες "Karate Kid" μαζί σας. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, το "Cobra Kai" δεν πεθαίνει ποτέ».

Ανάμεσα σε παλιούς και νέους εχθρούς, παλιούς και νέους φίλους, το «Cobra Kai» απέδειξε μάχιμα πως η λαχτάρα για νοσταλγία μπορεί να δώσει διασκεδαστικές, δημιουργικές διαδρομές. Δείτε στη συνέχεια το βίντεο του Netflix που προλογίζει την μεγαλύτερη, baddest, τελική σεζόν και... Strike First, Strike Hard!