Άλεξ Γκάρλαντ και Κίρστεν Ντανστ σε «Εμφύλιο Πόλεμο» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:05
24/1

Άλεξ Γκάρλαντ και Κίρστεν Ντανστ σε «Εμφύλιο Πόλεμο»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία στα σκαριά από δυο πολύ δυνατά ονόματα.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Η μεν Ντανστ βρίσκεται αυτή τη χρονιά στη πρώτη γραμμή, λόγω της συμμετοχής της στην «Εξουσία του Σκύλου» της Τζέιν Κάμπιον, που θα φιγουράρει στα Όσκαρ που έρχονται τον Μάρτιον.

Ο δε Γκάρλαντ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του με το «Ex Machina» και το άκρως παραγνωρισμένο «Annihilation», που έκανε μια άστοχη καριέρα στο box office, ενώ οι κριτικές ήταν με το μέρος του.

Έμελλε οι δρόμοι τους να διασταυρωθούν φέτος, αφού θα συνεργαστούν στο «Civil War», μια νέα περιπέτεια που βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο του ίδιου, που αγκάλιασε η εκλεκτική Α24, που συνεργάζεται μαζί του για δεύτερη φορά.

Λίγα γνωρίζουμε για την πλοκή, εκτός από το οτι θα διαδραματίζεται στην Αμερική του κοντινού μέλλοντος.

Εκτός από την -βραβευμένη στις Κάννες για το «Melancholia» του Λαρς Φον Τρίερ- Ντανστ, στην ταινία θα συμμετέχουν οι Βάγκνερ Μούρα, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Κάιλι Σπάνι.

Πριν από αυτό όμως, -λογικά- θα δούμε το νέο του θρίλερ που γύρισε -πάλι για την Α24- με τίτλο «Men» και πρωταγωνιστές του Ρόρι Κινίαρ και Τζέσι Μπάκλεϊ και μια ιστορία για μια γυναίκα που ταξιδεύει στη βρετανική επαρχία για να ξεχάσει τον θάνατο του πρώην συζύγου της.