Τελευταία...Κάθαρση στο τρέιλερ του τελικού κεφαλαίου της σειράς τρόμου «Purge» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:38
13/5

Τελευταία...Κάθαρση στο τρέιλερ του τελικού κεφαλαίου της σειράς τρόμου «Purge»

Για την κριτική ανήκει στην κατηγορία «πτερού», για ένα ειδικό κοινό όμως αποτελεί αγαπημένη συνήθεια. Το franchise του «Purge» φτάνει στο τελικό ( ; ) κινηματογραφικό του επεισόδιο με το «The Forever Purge» που από τίτλο ατενίζει με αισιοδοξία την αιωνιότητα. Μπράβο του.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Η Universal αναμοχλεύει τα κιτάπια της (έχει μείνει πίσω με την αστοχία του Dark Universe) και φέρνει προς σωτηρία της το πέμπτο «Purge», μιας σειράς που πλάκα-πλάκα έχει περίπου μισό δις εισπράξεις (όχι κέρδη!) και είχε ανοιχτεί και κατά τηλεόραση μεριά την περίοδο 2018-2019, έκανε δύο σεζόν και ακυρώθηκε.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Εβεράρντο Γκουτ του «Days of Grace» (2011) που ο υπογράφων αγνοεί. Περί της πλοκής επτασφράγιστα τα μυστικά, αν και η ταινία θα λαμβάνει χώρα αμέσως μετά τα τεκταινόμενα στο «Election Year» την τρίτη ταινία της σειράς. «Είναι μια φανταστική ιστορία Αμερικανών και Λατίνων που ενώνονται για να υπερνικήσουν την απελπισία και το κακό», λέει συναρπασμένος ο Γκουτ.

Στο σενάριο θα είνα ο Τζέιμς ΝτεΜόνακο, που είναι ο «μπαμπάς» του franchise και σκηνοθέτησε τις τρεις πρώτες ταινίες. Στο καστ βρίσκουμε τους Τζος Λούκας, Κάσιτντι Φρίμαν, Γουίλ Πάτον (εσείς εδώ;!) και Λέβεν Ράμπιν. Η ταινία προγραμματίζεται για έξοδο στις αίθουσες στις 9 Ιουλίου, έναν ακριβώς χρόνο μετά τον αρχικό της προγραμματισμό.