«Heart of Stone»: Η Γκαλ Γκαντότ ετοιμάζεται για καριέρα μυστικής πράκτορα και μετακομίζει στο Netflix - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:33
19/1

«Heart of Stone»: Η Γκαλ Γκαντότ ετοιμάζεται για καριέρα μυστικής πράκτορα και μετακομίζει στο Netflix

Ένα πρότζεκτ που φιλοδοξεί να αναμέτρηθει με franchises όπως το «Τζέιμς Μποντ» και το «Mission: Impossible» βάζει τη «Wonder Woman» στον χώρο των κατασκοπικών ταινιών και «γραπώνεται» από το Netflix.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Με 8ψήφια αμοιβή (10+ εκατομμύρια δολάρια) η Γκαλ Γκαντότ δεν επαναπαύεται στις δόξες της Wonder Woman και σχεδιάζει νέα πράγματα για το μέλλον που δεν αφορούν μεμονωμένες ταινίες ή σειρές, αλλά και τη δημιουργία νέων franchises στα οποία ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του «Heart of Stone», ενός κατασκοπικού θρίλερ που δεν βασίζεται σε κάποιο υλικό που προϋπάρχει, αλλά φιλοδοξεί να συστήσει μια νέα κατάσκοπο στον κινηματογραφικό χώρο. 

Το σενάριο υπογράφουν οι Γκρεγκ Ρούκα («The Old Guard», επίσης σε παραγωγή Netflix), Άλισον Σρέντερ («Hidden Figures») και την σκηνοθεσία ο Τομ Χάρπερ («Οι Αεροναύτες», «Wild Rose»). Το πρότζεκτ θα χρηματοδοτηθεί από την Skydance Media, ενώ η Γκαντότ φυσικά θα συμμετέχει και ως παραγωγός με βλέψεις να δημιουργήσει μία νέα σειρά ταινιών. 

Η Γκαντότ είδε το «Wonder Woman 1984» να ταλαιπωρείται με πολλαπλές αναβολές μέχρι επιτέλους να κυκλοφορήσει τα πρόσφατα Χριστούγεννα. Η ίδια έχει κι άλλα ανοιχτά projects, όπως τη βιογραφία της Χέντι Λαμάρ ή τη νέα «Κλεοπάτρα», οποτε είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει γυρίσματα ως κατάσκοπος.