Το ΗΒΟ ξόδεψε 30 εκατομμύρια δολάρια σε πιλότο για spinoff του «Game of Thrones» και το ακύρωσε - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:36
3/12

Το ΗΒΟ ξόδεψε 30 εκατομμύρια δολάρια σε πιλότο για spinoff του «Game of Thrones» και το ακύρωσε

Large το ΗΒΟ, δίνει, ξοδεύει και ακυρώνει. Αλλά όταν είναι για «Game of Thrones» ας είναι.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Όταν έπεσε η αυλαία για το «Game of Thrones» που γονάτισε για 8 σαιζόν τις τηλεθεάσεις, το ΗΒΟ δεν ήθελε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και έψαχνε spinoffs, remakes και όποιας μορφής συνέχεια για να -μη γελιόμαστε- βγάλει κέρδος.

Κάπως έτσι κατέληξε -πολύ πριν καταλήξει στο «House of the Dragon»- σε έναν πιλότο που του στοίχισε 30 εκατομμύρια δολάρια και δεν προχώρησε τελικά.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρώην πρόδερος της Warner, Μπομ Γκρίνμπλατ, που είδε τον πιλότο αυτό και έγραψε στον υπεύθυνο περιεχομένου του ΗΒΟ οτι «δεν δουλεύει και δεν πιάνει το πνεύμα της αρχικής σειράς».

Γραμμένη από την Τζέιν Γκολντμαν και με πρωταγωνιστές τους Ναόμι Γουότς, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Ναόμι Άκι και Τζορτζ Χένλεϊ, η σειρά (θα) επικεντρωνόταν στην εξέλιξη του Γουέστερος από την «Age of Heroes» ως την «The Long Night», χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των πρώτων 8 κύκλων.

«Πράγματι ήταν πρόκληση να φτιάχνεις κάτι που χρονολογείται 8.000 χρόνια πίσω από εκείνα που μέχρι τότε είχαμε δει, και θα ήταν μεγάλη αλλαγή αυτό για τους θεατές, γιατί στο «House of Dragons», που τελικά προχώρησε, υπάρχει ένα πρώτο κείμενο, ένα βιβλίο, ένας χάρτης που ξέρεις προς τα που να κινηθείς».

Για την ιστορία, το «House of the Dragon» θα είναι έτοιμο για προβολή μέσα στο 2022, για τον οποίο «δεν έκαναν πιλότο», ενώ ανακοινώθηκε και η μεταφορά του «The Tales of Dunk and Egg» του Τζ.Ρ.Ρ. Μάρτιν, από το οποίο έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής τρία μυθιστορήματα. Ότι άλλο είχατε ακούσει και διαβάσει για πιθανά πισωκοιτάγματα, μέχρι στιγμής έχουν παγώσει. Αλλά «Game of Thrones» είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις.