Πρώτες φωτογραφίες Χάρισον Φορντ και Μαντς Μίκελσεν στα γυρίσματα του νέου «Ιντιάνα Τζόουνς» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:48
12/10

Πρώτες φωτογραφίες Χάρισον Φορντ και Μαντς Μίκελσεν στα γυρίσματα του νέου «Ιντιάνα Τζόουνς»

Τα γυρίσματα του πέμπτου Ιντιάνα συνεχίζονται και έχουμε νέες φωτογραφίες με ακμαίο Χάρισον Φορντ και μυστηριώδη Μαντς Μίκελσεν.

Από τον Πάνο Γκένα

Ιντιάνα Τζόουνς και το Τελευταίο Μπλοκμπάστερ; Ο διασημότερος αρχαιολόγος του σινεμά επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην γειτονική Ιταλία (συγκεκριμένα στην Σικελία) για γυρίσματα. Μετά από έναν τραυματισμό στον ώμο του Χάρισον Φορντ τον Ιούνιο, η παραγωγή συνεχίζει κανονικά και οι φωτογραφίες της Daily Mail που κυκλοφόρησαν online είναι εδώ για να το πιστοποιήσουν.

Το ενδιαφέρον είναι πως πέρα από τον 79χρονο πρωταγωνιστή που εμφανίζεται στις φωτογραφίες με την εμβληματική περιβολη του Ιντιάνα, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Μαντς Μίκελσεν, σε έναν ρόλο που φυσικά παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Δείτε στην συνέχεια τις φωτογραφίες. 

Στον πέμπτο Ιντιάνα μαζί με τους Χάρισον Φορντ, Μαντς Μίκελσεν, πρωταγωνιστούν η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ και ο Αντόνιο Μπαντέρας. Ένα ενδιαφέρον trivia είναι πως ο Μίκελσεν έπαιξε στην πρώτη ταινία Μποντ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και η Γουόλερ-Μπριτζ συνέγραψε το σενάριο της τελευταίας!

Η πλοκή της ταινίας τοποθετείται στα τέλη '60s - αρχές '70s (φωτογραφίες από το σετ εμφάνιζαν αναφορές στην αποστολή Apollo 11 που προσεδάφισε τους πρώτους ανθρώπους στη σελήνη), παρόλα αυτά, μην εκπλαγείτε αν δείτε τους ναζί να επιστρέφουν σε σκηνές από το παρελθόν (δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου).

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ των «Λόγκαν», «Κόντρα σε Όλα», «Walk the Line» έχει αναλάβει τα ηνία μετά τις τέσσερις ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ (παραμένει στην παραγωγή μαζί με τους Κάθλιν Κένεντι, Φρανκ Μάρσαλ), ενώ ο «δικός μας» Φαίδων Παπαμιχαήλ είναι υπεύθυνος για την Διεύθυνση Φωτογραφίας και ο αειθαλής μαέστρος του σινεμά, ο μεγαλοφυής Τζον Γουίλιαμς, θα υπογράψει την μουσική της ταινίας. 

Η ταινία έχει ημερομηνία εξόδου στις 29 Ιουλίου 2022.