«Hawkeye»: Πρώτο τρέιλερ για την «χριστουγεννιάτικη» επιστροφή του Τζέρεμι Ρένερ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:42
14/9

«Hawkeye»: Πρώτο τρέιλερ για την «χριστουγεννιάτικη» επιστροφή του Τζέρεμι Ρένερ

Από τους πιο «ήσυχους» Εκδικητές, αντί κινηματογραφικής solo ταινίας, κέρδισε μια σαιζόν γραμμένη πάνω του για λογαριασμό του Disney+. Ο λόγος για τον «Hawkeye» που έρχεται τέλη Νοέμβρη για νέες περιπέτειες.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Το σύμπαν της Marvel, πλέον δε λογίζεται μόνο ως κινηματογραφικό, αφού με την προσθήκη του Disney+, οι υποπλοκές αναπτύσσονται και τηλεοπτικά με το «WandaVision», το «Loki» και το «The Falcon and the Winter Soldier» να πήραν πρώτα σειρά.

Με την «Black Widow» και τον «Σανγκ-Τσι και τον Θρύλο των Δέκα Δαχτυλιδιών» να προλογίζουν την Τέταρτη Φάση του MCU και τους «Eternals» της Κλόι Τζάο να ακολουθούν, εκεί ανάμεσα θα στριμωχτεί ο Hawkeye, αφού θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Νοέμβρη με 6 χορταστικά επεισόδια, που θα φτάσουν μέχρι την αρχή του 2022.

Εκτός από την Χάλι Στάινφιλντ, που συστήνεται εδώ για πρώτη φορά ως εξαιρετική τοξοβόλος, μαζί με τον Ρένερ θα εμφανιστεί η Φλόρενς Πιού -την είδαμε εξάλλου στα after credits του «Black Widow» να αναλμβάνει να «εξοντώσει» τον Ηαwkeye- και η Βέρα Φαρμίγκα.

Η ιστορία της σειράς λιτή. Ο πρώην Εκδικητής Κλιντ Μπάρτον θέλει να γιορτάσει ήρεμα τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του. Μονάχα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει μια απειλή από το παρελθόν του, με τη βοήθεια της Κέιτ Μπίσοπ, μια 22χρονης τοξοβόλου που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του.

Τη σειρά «τρέχουν» οι παραγωγοί που έχουν στο παλμαρέ του από τους «Mad Men» και το «Bridgerton», ενώ η σκηνοθετική ομάδα είχε αναλάβει επεισόδια του υποψήφιου για Emmy, «The Great» για την ζωή της Μεγάλης Αικατερίνης.

Υπομονή δυο μήνες ακόμα και θα μπούμε για τα καλά, πια, στην Τέταρτη Φάση.