H Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ στηρίζει Τζόνι Ντεπ και τα βάζει με την κουλτούρα της ακύρωσης - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:39
1/12

H Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ στηρίζει Τζόνι Ντεπ και τα βάζει με την κουλτούρα της ακύρωσης

«Η κατάσταση έχει φτάσει στα πρόθυρα υστερίας, έχει μετατραπεί σε ένα κυνήγι μαγισσών», ανέφερε η Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, μεταξύ άλλων, σε μια σειρά από δηλώσεις που μάλλον θα την κάνουν λιγότερο δημοφιλή για μερίδα του κινηματογραφικού τύπου.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Η Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, που έχει συνεργαστεί με τον Τζόνι Ντεπ σε επτά ταινίες, βγήκε ανοιχτά και τον στήριξε στην γνωστή διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ. Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε την αγωγή δυσφήμησης που κατέθεσε σε βάρος της, όταν εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποιητική συμπεριφορά στη σχέση τους. Η Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ κατηγόρησε την Άμπερ Χερντ ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το κίνημα του #Metoo. «Όταν ξέσπασε το κίνημα, η Χερντ είδε το παράθυρο ευκαιρίας. Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτά τα πράγματα, ότι κάποιοι άνθρωποι θα τα δουν ως trend και θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν για να γίνουν σύμβολα του κινήματος», επισήμανε η Βρετανίδα ηθοποιός στους Times του Λονδίνου. «Τουλάχιστον τώρα ο Τζόνι αισθάνεται δικαιωμένος και είναι εντάξει, αλλά σίγουρα πέρασε δύσκολα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ τα έβαλε με την κουλτούρα της ακύρωσης. «Ακυρώνεις μια ιδιοφυία για τις προτιμήσεις της στο σεξ; Θα υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που αν έβαζες την προσωπική τους ζωή κάτω από το μικροσκόπιο δεν θα περνούσαν το τεστ. Δεν μπορείς να ακυρώνεις ανθρώπους. Μισώ την κουλτούρα της ακύρωσης. Η κατάσταση έχει φτάσει στα πρόθυρα υστερίας, έχει μετατραπεί σε ένα κυνήγι μαγισσών και χαρακτηρίζεται από έλλειψη κατανόησης», πρόσθεσε η Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, που μάλλον δύσκολα θα δει το όνομα της στη λίστα του Variety  με τους αγαπημένους ηθοποιούς της χρονιάς στο προσεχές μέλλον.