Ο Τζεφ Μπρίτζες ανοίγεται για τις πρόσφατες περιπέτειες της υγείας του - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:07
24/5

Ο Τζεφ Μπρίτζες ανοίγεται για τις πρόσφατες περιπέτειες της υγείας του

Ο παντοτινός Dude βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης τόσο με το λέμφωμα όσο και με τις παρενέργειες του Covid που τον συνόδευσε ακολούθως.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Είχαμε που είχαμε τα δικά μας, πολύ δυσάρεστα είχε περάσει στους σινεφίλ το νέο του Σεπτεμβρίου του 2021 ότι ο Τζεφ Μπρίτζες έπασχε από λέμφωμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας κόλλησε και covid και παρότι η ασθένεια δεν υπάρχει και είναι μύθος για να μας παρακολουθούν οι ερπετοειδείς εσωγήινοι, η ανάρρωσή του υπήρξε βασανιστική και εν μέρει διαρκεί ακόμη. Έκτοτε ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα μέρος της οριακής του περιπέτειας, έχει όμως επιστρέψει στα λημέρια της υποκριτικής.

Ο όγκος που ήταν κάπου 30 εκατοστά είναι πλέον ένας μικρός βόλος, λέει ο Μπρίτζες. «Έπαιζα σε κάτι σκηνές βίας στο πρώτο επεισόδιο του 'Old Man' και δεν ήξερα ότι αυτός ο όγκος υπήρχε στο σώμα μου.» «Όμως η διαδικασία ανάρρωσης από τον Covid διαρκεί ακόμα», λέει ο ηθοποιός που κόλλησε εν μέσω των θεραπειών. «Πολλά πράγματα έχουν σχέση με το να θέτεις μικρούς στόχους. Στην αρχή ας πούμε είναι πόση ώρα μπορείς να σταθείς όρθιος. Το ρεκόρ μου ήταν 45 δευτερόλεπτα προτού καταρρεύσω. Και μετά στεκόμουν για ένα ολόκληρο λεπτό. Τέλεια, μπορείς να περπατήσεις δυο μέτρα;», συνεχίζει ο προφανώς θύμα μαζικής εξαπάτησης 74χρονος Duderino.

Κάποτε διερωτήθηκε ακόμα κι αν ανάρρωνε αν ποτέ θα δούλευε ξανά. Αρχικά ήταν «θα δούμε», μετά έγινε «ίσως τελικά μπορώ». «Πάντως ήμουν διαρκώς φοβισμένος επιστρέφοντας στη δουλειά.» Και κάποια στιγμή όλο αυτό άλλαξε όταν άρχισα να θεωρώ ότι η ανάρρωσή μου ήταν ένα δώρο.»

Κάπως έτσι φίλε Τζεφ, κάπως έτσι.