Αίσια νέα! Η υγεία του Τζεφ Μπρίτζες αποκαθίσταται και η δουλειά ξαναρχίζει - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:10
14/9

Αίσια νέα! Η υγεία του Τζεφ Μπρίτζες αποκαθίσταται και η δουλειά ξαναρχίζει

El Duderino is back. Ο καρκίνος που διαγνώστηκε τον Οκτώβριο του 2020 είναι σε πλήρη ύφεση, ο Covid που «μου άλλαξε τα φώτα» είναι «στον πίσω καθρέφτη» και το «Old Man», τα γυρίσματα του οποίου τόσο δυσοίωνα είχαν διακοπεί, εξακολουθεί ολοταχώς.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Καλά τα νέα της χθεσινής Δευτέρας λοιπόν σε μια από τις πιο στενάχωρες ειδήσεις της χολιγουντιανής μας πραγματικότητας την περασμένη χρονιά. Ο Dude δειχνει να συνέρχεται από το λέμφωμα που του διαγνώστηκε τον Οκτώβριο του 2020, ενώ ξεπέρασε και την επίθεση του Covid, που πολύ γλαφυρά ο ίδιος περιέγραψε στο twitter.

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του site ανακοίνωσε και την καλλιτεχνική επαναφορά στον «Old Man», στην ταινία όπου εκτελεί χρέη παραγωγού και πρωταγωνιστή. Το «Old Man» είχε προχωρήσει κατά τα 2/3 του όταν η παραγωγή έπαψε λόγω πανδημίας τον Μάρτιο του 2020 και σταμάτησε εκ νέου όταν ο Μπρίτζες ξεκίνησε την θεραπεία της νόσου. Έμεναν τρία επεισόδια...

Και σε πείσμα της απαισιοδοξίας τώρα θα ολοκληρωθούν. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Τόμας Πέρι και εξιστορεί την διαδρομή του Νταν Τσέις (Μπρίτζες - ο... Old Man) που είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που την εγκατέλειψε και ζει δεκαετίες τώρα κάτω από το ραντάρ. Όταν όμως ένας πληρωμένος δολοφόνος καταφθάνει για να τον εξαλείψει, ο Νταν πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθον του, μπας και ζήσει το μέλλον του.

Στην σειρά του FX συμπρωταγωνιστούν οι Γκμπένγκα Ακινάγκμπε (ο πληρωμένος δολοφόνος), Τζον Λίθγκοου, Έιμι Μπρένεμαν, Αλιά Σόκατ, Μπιλ Χεκ και Λιμ Λουμπάνι. Ο Τζον Γουάτς σκηνοθτεί τον πιλότο.

Καλώς ήλθες Τζεφ, δικέ μας Τζεφ, μακάρι όλα τα κακά να είναι πίσω.