Winter is coming! Το HBO ετοιμάζει σειρά με ήρωα τον Τζον Σνόου - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:08
17/6

Winter is coming! Το HBO ετοιμάζει σειρά με ήρωα τον Τζον Σνόου

Ο Κιτ Χάρινγτον αναμένεται να επιστρέψει στο Γουέστερος, καθώς οι περιπέτειες του ήρωα που τον ανέδειξε αναμένεται να συνεχιστούν.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Αν και η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones», που επιχείρησε να δώσει οικονομία κινηματογραφικού τύπου στη σειρά, δεν άρεσε σε μεγάλη μερίδα των φαν, το ενδιαφέρον για οτιδήποτε σχετίζεται με το «Game of Thrones» παραμένει, αναμένεται να αυξηθεί δε, όταν ο συγγραφέας του φιλοτιμηθεί να ολοκληρώσει το επόμενο βιβλίο, αλλά και σύντομα, καθώς στις 21 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα στο HBO-Max το prequel της σειράς «House of the Dragon».

Το ΗBO ετοιμάζει κι άλλα spin-off,σχετιζόμενα με το σύμπαν της σειράς, ένα όμως είναι εκείνο που θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή των φαν και ανακοινώθηκε μόλις σήμερα. Το στούντιο άναψε το πράσινο φως για μια σειρά η δράση της οποίας θα εξελίσσεται μετά τα γεγονότα της τελευταίας σεζόν και θα ακολουθεί τον Τζον Σνόου στις περιπέτειες του τον Βορρά. Όσοι, λοιπόν, απογοητευτήκατε από το φινάλε, μην ανησυχείτε, η ιστορία θα έχει και συνέχεια.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για κάτι ανάμεσα σε spin-off και sequel, η προοπτική επανεμφάνισης και άλλων  αγαπημένων χαρακτήρων από τη σειρά είναι σχεδόν δεδομένη, ανάλογα τεχνάσματα ανάβουν φωτιές στα social media, όπως μας έχει διδάξει η κοινή πείρα. Για όσους αναρωτιούνται, να πούμε ότι ναι, ο Κιτ Χάρινγκτον πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο. Θα πρέπει δε να μοιράσει τα ηρωικά του καθήκοντα ανάμεσα στη σειρά και στο σύμπαν της Marvel, όπου έχει χριστεί Black Knight. Για το τελευταίο, βέβαια, ακόμα δεν ξέρουμε τι σχεδιάζουν στο MCU. Η άσχημη υποδοχή των  «Eternals» έχει βάλει φρένο σε όσα σχέδια σχετίζονται με αυτή, αλλά ο άλλοτε τριτοκλασάτος ήρωας της Marvel τα τελευταία χρόνια αύξησε τη δημοφιλία του στις τάξεις των κομιξάδων, οπότε ακόμα κι αν οι περιπέτειες των Eternals λήξουν άδοξα, κάπου θα βρεθεί μια γωνίτσα και για τον Black Knight.

Άγνωστο ακόμα πότε θα (ξανα)έρθει ο χειμώνας στο Γουέστερος, αλλά υποθέτουμε ότι το πρότζεκτ θα πάρει προτεραιότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα.