«Βγες απ’ τη βολή σου και άλλαξε»: Νέο τρέιλερ για το «Just Like That» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:45
1/12

«Βγες απ’ τη βολή σου και άλλαξε»: Νέο τρέιλερ για το «Just Like That»

Η 9η Δεκέμβρη δεν είναι τόσο μακριά. Τα νέα επεισόδια του «Sex and the City» της νέας εποχής έφτασαν και το τελευταίο τρέιλερ τα έχει όλα.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Είναι όλοι τους εκεί. Εκτός από τη Σαμάνθα. Ο Mr. Big, οι οικογένειες εκατέρωθεν, ο Στάνφορντ, τα γεύματα, το necklace της Κάρι, οι δρόμοι γεμάτοι μόδα. Υπάρχουν και οι καινούργιοι ήρωες, τα podcasts, οι συναυλίες και τα stand up comedy shows, τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει.

Στις 9 Δεκεμβρίου που θα κάνει την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του το «Just Like That», θα μάθουμε αν τα 10 καινούργια επεισόδια άξιζαν της αναμονής. Γιατί αυτό είναι πραγματικό reunion με καινούργια γραφή, κι όχι όπως εκείνη των «Friends».

Oι 3 φίλες συνεχίζουν να είναι μαζί και να κόβουν βόλτες στη Νέα Υόρκη, μεγάλες και ώριμες πια, 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου, και μια δεκαετία μετά την δεύτερη ταινία τους.

Χωρίς την Κιμ Κατράλ και την Πατρίτσια Φιλντ στην παρέα τους, οι «Just Like That» ηρωίδες θα πρέπει να αποδείξουν πως η μόδα όσο κι αν αλλάζει, οι φιλίες μένουν εκεί και εξελίσσονται.

Με πολλά εξωτερικά γυρίσματα -όχι πως έλειπαν από τους 6 πρώτους κύκλους-, το πρώτο τρέιλερ μαρτυρά μια γλυκιά νοσταλγία, αλλά κυρίως μια αλλαγή σελίδας, τόσο αναγκαία που θέλουμε να δούμε τα επεισόδια, χθες.