Eπιστρέφει η Κιμ Κατράλ ως Σαμάνθα στο «And Just Like That…» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:19
1/6

Eπιστρέφει η Κιμ Κατράλ ως Σαμάνθα στο «And Just Like That…»

«I love you, but I love me more»! Για τους φαν του «Sex and the City», η επιστροφή της Κιμ Κατράλ ισοδυναμεί με Δευτέρα Παρουσία, αλλά, αν πιστέψουμε τις φήμες,  η ηθοποιός έχει γυρίσει μόνο μια σκηνή.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Γίνεται «Sex and the City» χωρίς Σαμάνθα; Είναι, το δίχως άλλο, ο δημοφιλέστερος χαρακτήρας της σειράς, ακόμα και κάποιοι από εμάς που έχουμε δει μόνο τις δυο ταινίες και το ίδιο απόσπασμα από το ίδιο επεισόδιο πέντε φορές στο Alter – την ίδια σκηνή πετυχαίναμε κάθε φορά που ανοίγαμε την TV, νιώθαμε σαν πρωταγωνιστές στη «Ζώνη του Λυκόφωτος» - τη Σαμάνθα την γνωρίζαμε, ήταν (και παραμένει) σημείο της pop culture που ξεπερνά τον κύκλο των θεατών της επιτυχίας του ΗΒΟ. Οι συχνές σοσιομιντιακές λογομαχίες μεταξύ Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχαν αφήσει την εντύπωση ότι πιο εύκολα θα βλέπαμε τον Μέσι στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την Σαμάνθα στο καστ του «And Just Like that…», του sequel του «Sex and the City» το οποίο, παρά την χλιαρή υποδοχή και τις μέτριες κριτικές, πήρε ανανέωση για δεύτερη σεζόν.

Το νέο λοιπόν έσκασε σαν βόμβα. Η Σαμάνθα θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του «And Just Like that...». Βέβαια, οι φήμες θέλουν να έχει γυρίσει μόνο μια σκηνή, στην οποία μιλά στο τηλέφωνο με την Κάρι Μπράντσοου. Η ίδια η Κατράλ γύρισε μόνη της τη σκηνή και δεν συναντήθηκε με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ή κάποιον άλλο από τους συντελεστές της σειράς, αλλά και μόνο το νέο της επανόδου της είναι αρκετό για να προκαλέσει ενθουσιασμό στους φαν της σειράς.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε και τον Μέσι να δέχεται ασίστ από τον Μπενζεμά. Στο μεταξύ ξαναδείτε το teaser της σεζόν, το οποίο έχει μουσική υπόκρουση Jessie Ware και πολύ καλά κάνει, αν μας ρωτάτε.