Το «Στα Μαχαίρια 2» έρχεται το φθινόπωρο του 2022 - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:00
24/1

Το «Στα Μαχαίρια 2» έρχεται το φθινόπωρο του 2022

Από τις πλέον αναμενόμενες παραγωγές του Netflix για τη τρέχουσα σαιζόν, για μας λίγο παραπάνω γιατί έχει άρωμα Ελλάδας.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Η πρώτη ταινία που έκανε «ταμείο» περί των 300 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office εύκολα και εύλογα έγινε το μήλον της έριδος για αρκετά στούντιο και φυσικά το βάρος έγειρε στο μεγαθήριο Netflix, που έδωσε το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσει τις δυο συνέχειες του franchise, με τον Ράιαν Τζόνσον στο τιμόνι.

Κάπως έτσι, εκτός του Ντάνιελ Κρεγκ που θα ηγείται της ιστορίας, στην Ελλάδα ταξίδεψαν ο Έντουαρντ Νόρτον, η Κέιτ Χάντσον, ο Ίθαν Χοκ και ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να γυρίσουν το δεύτερο μέρος, κάτω από τον καυτό καλοκαιριάτικο ήλιο.

Με σαφώς αυξημένο μπάτζετ από τα 40 εκατομμύρια της πρώτης ταινίας, το «Στα Μαχαίρια» -που κέρδισε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου- θα αφηγηθεί και εδώ μια ακόμα απολαυστική περιπέτεια του επιθεωρητή Μπενουά Μπλανκ και μόλις πήρε ημερομηνία για το φθινόπωρο του 2022.

Που δυο πράγματα σημαίνει. Οτι το Netflix το θεωρεί μια από τις ναυαρχίδες του για τη νέα σαιζόν και πως λογικά η ταινία θα κάνει πρεμιέρα αν όχι στο φεστιβάλ των Καννών, σίγουρα στο φεστιβάλ Βενετίας. Άρα, έρχεται κάτι καλό, γιατί να το αρνηθούμε;