Είστε έτοιμοι ξανά για «Τρελές Σφαίρες»; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:58
21/1

Είστε έτοιμοι ξανά για «Τρελές Σφαίρες»;

Η ξέφρενη και ενετελώς ανορθόδοξη τριλογία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 με τον Λέσλι Νίλσεν, μοιάζει να έρχεται ξανά, αυτή τη φορά με τον Λίαμ Νίσον.

Γνωστός (πλέον) για την συμμετοχή του σε δεκάδες περιπέτειες, και συνώνυμο της επιτυχίας στο box office, o Λίαμ Νίσον μοιάζει να άφησε πίσω εκείνο το είδος της φιλμογραφίας που χωρούσε συμμετοχές στη «Λίστα του Σίντλερ», στο γουντιαλενικό «Husbands & Wives» ή ακόμα και στην «Αποστολή» του Ρόλαντ Τζόφι. Τα τελευταία χρόνια, πέρα από την συμμετοχή του στην στιβαρή «Σιωπή» του Μάρτιν Σκορσέζε, τον έχουμε δει να κυνηγάει εγκληματίες και απαγωγείς στην τριλογία του «Taken», στο «Non Stop», στο «The Commuter» και στο τέταρτο μέρος του «Men In Black».

Μήπως όμως ήρθε η ώρα να περάσει στην «κωμική» φάση της καριέρας του; Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Νίσον αποκάλυψε πως ο Σεθ Μακ Φάρλαν, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το «Ted», αλλά και γνωστός από τη συμμετοχη του στο «Family Guy», του πρότεινε να πρωταγωνιστήσει στο remake της κωμωδίας «Τρελές Σφαίρες» (The Naked Gun, ο πρωτότυπος τίτλος), που βγήκε στις αίθουσες το 1988 με τον Λέσλι Νίλσεν στο ρόλο του ντετέκτιβ Φρανκ Ντέρμπιν. 

Ο Νίσον αστειευόμενος είπε πως «δεν ξέρει αν αυτή μου η συμμετοχή θα τελειώσει την καριέρα μου οριστικά ή θα την οδηγήσει σε άλλη κατεύθυνση».

Είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει τον Νίσον σε κωμωδίες πέρα από το δεύτερο μέρος του «Anchorman» ή την «Ταινία Lego», αλλά εμπιστεύομαστε τη συνεργασία του με τον Μακ Φάρλαν, καθώς εκτός από το άνοστο «A Million Ways to Die in the West», βρισκόταν πισω από τα «Ted 2» και «The Orville».

Για την ιστορία, οι «Τρελές Σφαίρες» πριν καταλήξουν στην κινηματογραφική τριλογία από το 1980 μέχρι και το 1994, ξεκίνησαν την καριέρα τους από την τηλεόραση, χωρίς μεγάλη επιτυχία, πάντα με τον Λέσλι Νίσλεν. Η συμμετοχή του στο άκρως επιτυχημένο «Airplane!» έκανε τους παραγωγούς να δουν πιο ένθερμα την κινηματογραφική προσαρμογή του «The Naked Gun», κάτι που τελικά τους δικαίωσε, δίνοντας στον Λέσλι Νίλσεν τον (κατά πως ο ίδιος έλεγε) «ρόλο της καριέρας του».