Τρέιλερ «Loki»: Ο Τομ Χίντλστον επιστρέφει για να διορθώσει το χρονολόγιο του MCU - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:43
6/4

Τρέιλερ «Loki»: Ο Τομ Χίντλστον επιστρέφει για να διορθώσει το χρονολόγιο του MCU

Κάθε κατεργάρης στον τηλεοπτικό» πάγκο του. Ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες του Marvel Cinematic Universe μετακομίζει από το Άσγκαρντ στην διαδικτυακής πλατφόρμας Disney+.

Από τον Πάνο Γκένα

Η Ντίσνεϊ έχει βάλει στόχο να ενισχύσει δυναμικά το Disney+ δίνοντας «τηλεοπτικό» χρόνο στους ήρωες των μεγάλων franchises της. Έτσι μετά το «The Mandalorian» από το σύμπαν του «Star Wars», ήρθε η ώρα των Marvel-ικών Avengers με το πρωτότυπο «WandaVision» και το περιπετειώδες «Falcon and the Winter Soldier» (που προβάλλεται αυτή την περίοδο). Στα παραπάνω προσθέστε τον πονηρό Θεό του Άσγκαρντ και έχετε το MCU στο «οικιακό» πιάτο σας.

Ο Τομ Χίντλστον, που είδε την καριέρα του να απογειώνεται μετά το πρώτο «Thor» σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα, κατάφερε να κάνει τον άτακτο Λόκι έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Σύντομα, λοιπόν, οι θαυμαστές και θαυμάστριες του ηθοποιού θα τον χαρούν σόλο, χωρίς Χέμσγουορθ-αντιπερισπασμούς.

Το «Λοκι», με την σημαντική προσθήκη του Όουεν Γουίλσον στο ρόλο του Μόμπιους Μ. Μόμπιους, φαίνεται πως θα παίζει ευρηματικά με την ιδέα των παράλληλων αφηγηματικών συμπάντων της Marvel. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Λόκι σε ταινία ήταν στην «Τελευταία Πράξη» όταν έκλεψε το Τεσσεράκτιο στην επανάληψη των γεγονότων της Μάχης της Νέας Υόρκης του 2012. Αυτή η σκηνή θα αποτελέσει αφορμή για ένα νέο χρονολόγιο περιπετειών του κατεργάρη θεού, δεδομένου πως είχε τραγικό τέλος από τον Thanos στην εναρκτήρια σκηνή του «Πολέμου της Αιωνιότητας».

Μαζί με τους Χίντλστον και Γουίλσον, στο «Λόκι» θα συμπρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Γκραντ, Γκούγκου Μπάθα-Ρο, Σοφία ΝτιΜαρτίνο, το σενάριο υπογράφει ο Μάικλ Γουόλντρον του ανατρεπτικού «Rick and Morty» και την σκηνοθεσία η Κέι Χέρον του «Sex Education».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα 11 Ιουνίου στο Disney+.