Τα «Μαγνητικά Πεδία» του Γιώργου Γούση έρχονται το καλοκαίρι 2022 από το Cinobo - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:40
13/12

Τα «Μαγνητικά Πεδία» του Γιώργου Γούση έρχονται το καλοκαίρι 2022 από το Cinobo

Η ταινία που θριάμβευσε στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έρχεται το καλοκαίρι του 2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες από το Cinobo

Μετά τον θρίαμβο στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τα Μαγνητικά Πεδία θα συνεχίσουν να μας «ελκύουν». Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Γιώργου Γούση με το υπέροχο πρωταγωνιστικό δίδυμο των Έλενας Τοπαλίδου και Αντώνη Τσιοτσιόπουλου, θα διανεμηθεί σε κινηματογράφους αλλά και ψηφιακά μέσα από το Cinobo.

Σύμφωνα με την κριτική του Χρήστου Πολίτη για το cinemagazine.gr, «Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιώργου Γούση φέρει όλες εκείνες τις σωστές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν ένα φιλμ, τόσο συγκινητικό, όσο και η ίδια η ζωή, αποτελώντας πραγματικά την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης». 

Διαβάστε τη γνώμη μας για τα «Μαγνητικά Πεδία» εδώ.

Η ταινία συγκέντρωσε 6 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - Χρυσό Αλέξανδρο >> Film Forward, το βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (FIPRESCI) για ελληνική ταινία, το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (Π.Ε.Κ.Κ.), το βραβείο της ΕΡΤ, το βραβείο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, καθώς και το βραβείο location manager.

Το Cinobo εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα κυκλοφορίας της ταινίας από τη Heretic στην Ελλάδα και ανυπομονεί να την παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό σε επιλεγμένες αίθουσες το καλοκαίρι του 2022, και μετέπειτα στην πλατφόρμα.