O Mαρκ Μάρον τα βάζει με τα Όσκαρ για τη διερεύνηση της υποψηφιότητας της Άντρεα Ράιζμπορο - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:34
31/1

O Mαρκ Μάρον τα βάζει με τα Όσκαρ για τη διερεύνηση της υποψηφιότητας της Άντρεα Ράιζμπορο

Ο συμπρωταγωνιστής της Ράιζμπορο στην ταινία «Το Lesile» ξεσπάθωσε κατά της Οσκαρικής Ακαδημίας για την υποκρισία της να θέσει υπό έρευνα την υποψηφιότητά της, όταν τα στούντιο ξοδεύουν εκατομμύρια σε λομπίστες για τις οσκαρικές τους καμπάνιες και spamάρουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο τα μέλη της Ακαδημίας.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Το οσκαρικό «δράμα» με τη διερεύνηση της υποψηφιότητας της Άντρεα Ράιζμπορο συνεχίζεται, με τους υποστηρικτές της να βγαίνουν ανοιχτά και να κατακεραυνώνουν την Ακαδημία – ο Πολ Σρέιντερ, που ήδη εδώ και μήνες εκθείαζε την ερμηνεία της ηθοποιού, δήλωσε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο facebook ότι «θα ψηφίσει Ράιζμπορο και να έρθουν να τον ερευνήσουν». Στον χορό της υποστήριξης μπήκε, αναπόφευκτα,  και ο Μαρκ Μάρον, συμπρωταγωνιστής της Ράιζμπορο σε αυτό το μικρό δράμα αλκοολισμού με τη μεγάλη κεντρική ερμηνεία, μέσω του ιδιαίτερα δημοφιλούς podcast του, του WTF.

«Απειλεί τόσο το σύστημά τους. Τα στούντιο, αυτές οι μεγάλες πολυεθνικές οντότητες, ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια επί μήνες σε διαφημιστικές καμπάνιες, προωθήσεις, προβολές. Η Άντρεα απλά επαινέθηκε από μερικούς συναδέλφους της και προωθήθηκε μέσα από μια αυτοσχέδια "καμπάνια" στα σόσιαλ αποκλειστικά από μερικούς ηθοποιούς. Η Ακαδημία το είδε αυτό και αποφάσισε ότι πρέπει να το διερευνήσει, γιατί δεν πρέπει να δουλεύουν έτσι τα πράγματα. Δεν μπορεί ανεξάρτητοι ηθοποιοί να αξίζουν την προσοχή της Ακαδημίας αν δεν εξακριβώσουμε πώς έφτασαν ως εκεί, αυτό είναι το σκεπτικό τους», ανέφερε ο Μάρον, τονίζοντας όμως ότι τίποτα δεν θα συμβεί και ότι η Ράιζμπορο θα διατηρήσει την υποψηφιότητά της.

Κι εδώ που τα λέμε, όταν οι διαφημιστές που αναλαμβάνουν την οσκαρική καμπάνια των στούντιο στέλνουν chain mail τύπου «πάμε team τάδε», όταν ανοίγεις το Variety και βλέπεις σε κάθε σελίδα καταχωρίσεις «for your consideration», η όλη ιστορία ακούγεται εξωφρενική.