Τρέιλερ: Ο Ίθαν Χοκ σκηνοθετεί την κόρη του Μάγια Χοκ στο «Wildcat» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
3:16
14/3

Τρέιλερ: Ο Ίθαν Χοκ σκηνοθετεί την κόρη του Μάγια Χοκ στο «Wildcat»

To «Wildcat» αφορά τη ζωή της Αμερικανίδας μυθιστοριογράφου Φλάνερι Ο' Κόνορ. Πρόκειται για έργο - όνειρο ζωής για τη Μάγια Χοκ, με τον πατέρα της να συνυπογράφει και το σενάριο και την παραγωγή, πέρα από τη σκηνοθεσία. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Η ανερχόμενη Μάγια Χοκ, είναι κόρη του Ίθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν.  Έχει την μορφή της πρώτης και τους μανιερισμούς και την πρόσχαρη διάθεση του δεύτερου. Η τρίτη σεζόν του «Stranger Things» την έκανε ευρύτερα γνωστή και έδωσε ώθηση εκτός από την κινηματογραφική και στη μουσική της καριέρα, με το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Moss» να λαμβάνει θετικές κριτικές και να λανσάρεται με ένα βιντεοκλίπ που συζητήθηκε πολύ και όχι μόνο επειδή η Χοκ εμφανίζεται γυμνή στο δάσος. Τα γράφουμε όλα αυτά, για να πούμε ότι το όνομα της έχει πια αρκετή βαρύτητα ώστε να δώσει σάρκα και οστά σε ένα πρότζεκτ, έστω και χαμηλού προϋπολογισμού. Ένα από τα όνειρά της, λοιπόν, ήταν να υποδυθεί την Αμερκανίδα μυθιστοριογράφο Φλάνερι Ο’Κόνορ στη μεγάλη οθόνη.

Το εν λόγω βιογραφικό δράμα μετατράπηκε σε οικογενειακή υπόθεση, καθώς την ηθοποιό σκηνοθέτησε ο πατέρας της Ίθαν Χοκ, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή, ενώ συνυπογράφει και το σενάριο.  Η  ταινία αφηγείται τις προσπάθειες της Ο'Κόνορ να εκδώσει την πρώτη της συλλογή διηγημάτων. Συμπρωταγωνιστές της Μάγια Χοκ είναι ο Κούπερ Χόφμαν, υιός του Φίλιπ Σέιμουρ, που απέδειξε ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά στην «Πίτσα Γλυκόριζα», η Λόρα Λίνεϊ, ο Αλεσάντρο Νίβολα και ο Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο. Η ταινία προβλήθηκε σε φθινοπωρινά φεστιβάλ και πέρασε σχετικά απαραητήρητη, αν και οι κριτικές που έλαβε ήταν εντάξει

Δείτε το πρώτο trailer εδώ: