Τρέιλερ: Ο Χάρι Στάιλς στη δίνη ενός αμφισεξουαλικού ερωτικού τριγώνου στο «Μy Policeman» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:03
8/9

Τρέιλερ: Ο Χάρι Στάιλς στη δίνη ενός αμφισεξουαλικού ερωτικού τριγώνου στο «Μy Policeman»

Στη νέα του ταινία ο Χάρι Στάιλς ντύνεται αστυνομικός και γίνεται μήλο της έριδος ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, σε μια ταινία με αρκετές γυμνές σκηνές.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Ο Χάρι Στάιλς αυτή την περίοδο είναι παντού. Συναυλίες, μελλοντικές εμφανίσεις στο MCU, κατάπτυστη(!) viral αναφορά στο press tour χάος που επισκίασε το (μέτριο τελικά) «Don’t Worry Darling» της Ολίβια Γουάιλντ και πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα φιλμ ερωτικών διαθέσεων μέσα στο φθινόπωρο.

Η ταινία «My Policeman» μας μεταφέρει στα ‘50s και έχει για κεντρικό ήρωα κάποιον που εμπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο Τομ είναι ένας αστυνομικός που βρίσκεται σε σχέση με τη Σάρα, μια δασκάλα σε σχολείο. Ταυτόχρονα, νιώθει έλξη για τους άνδρες και βγαίνει στα κρυφά και με τον Πάτρικ, έναν εργαζόμενο σε μουσείο. Η σχέση του με τον τελευταίο θα κλονιστεί, όταν παντρευτεί τη Σάρα. Στη συνέχεια η ιστορία μεταπηδά χρονικά στα ‘90s, όπου ο Τομ και η Σάρα θα αναλάβουν να περιθάλψουν τον Πάτρικ, όταν αυτός υφίσταται εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάικλ Γκράντειτζ της σειράς «Genius», ενώ πλην του Στάιλς, πρωταγωνιστούν οι Έμα Κόριν, Λάινους Ροτς, Τζίνα ΜακΚι και Ρούπερτ Έβερετ.Ο σκηνοθέτης της ταινίας είχε μόνο θετικά λόγια να πει για τον Στάιλς, ο οποίος πήγε τόσο καλά προετοιμασμένος που ήξερε τις ατάκες όλων. Ανέφερε δε, ότι ακριβώς επειδή ο Στάιλς δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην υποκριτική, ακόμα δεν έχει αναπτύξει τρικ κι αυτό βοηθά την αληθοφάνεια της ερμηνείας του.

Η ιστορία εστιάζει σε δύο ανθρώπους που είναι τρελά ερωτευμένοι μαζί του και θα περιέχει αρκετές γυμνές σκηνές, με τον Γκράντειτζ να παραπέμπει στο «Χιροσίμα Αγάπη μου» και να δηλώνει την επιθυμία του να αναδείξει την χορογραφία της τέχνης του έρωτα.Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 21 Οκτωβρίου και θα ανέβει στην πλατφόρμα του Amazon Prime στις 4 Νοεμβρίου.