Τέταρτη ταινία για τον «Captain America» στα σκαριά - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:20
27/4

Τέταρτη ταινία για τον «Captain America» στα σκαριά

Από τους πλέον αγαπητούς κι αγαπημένους κινηματογραφικούς υπερήρωες, ο «Captain America» του Κρις Έβανς φαίνεται πως έκλεισε το κεφάλαιό του. Και ήρθε η ώρα για να ανοίξει ένα καινούργιο.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Από τα πρώτα δυνατά χαρτιά, το οποίο συνεχίζεται ακόμα στο Disney+, ήταν το «Falcon and the Winter Soldier» με τον Σεμπάστιαν Σταν και τον Άντονι Μακί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε μια ιστορία που ακολουθούσε τα γεγονότα ακριβώς μετά την «Τελευταία Πράξη» των «Εκδικητών».

Ο Μάλκολμ Σπέλμαν που έγραψε τον κορμό των επεισοδίων θα είναι και ο σεναριογράφος στην τέταρτη ταινία του «Captain America», που κανείς ακόμα δεν ξέρει προς τα που θα κινηθεί. Σίγουρα παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες στο σύμπαν της Marvel και οι τρείς πρώτες ταινίες απέδειξαν οτι είναι ικανός για πολλά πράγματα, και δη πολλά λεφτά στα ταμεία.

Ο Κρις Έβανς ήταν εκείνος που τον ανέδειξε, αλλά εδώ μάλλον απομακρύνεται ένα ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει, καθώς η ιστορία του έμοιαζε να τελειώνει στο τέλος των «Εκδικητών» και ένα παράλληλο σύμπαν να ξετυλίγεται με ευπρόσδκετο, κάθε πιθανό ήρωα ή αντι-ήρωα που θα έπαιρνε τη θέση του.

Όπως και να’ χει και με όποιον κρατήσει την ασπίδα, καλοδεχούμενη θα είναι αυτή η νέα προσθήκη, μιας και η Τέταρτη Φάση του Marvel Cinematic Universe βρίσκεται προ των πυλών και φαντάζει το λιγότερο πολλά υποσχόμενη.