Ο Νίκολας Κέιτζ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:57
5/12

Ο Νίκολας Κέιτζ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί

«Ό,τι είχα να πω μέσω του σινεμά, το είπα, έχω άλλες 3 με 4 ταινίες μέσα μου», δηλώνει ο Νίκολας Κέιτζ σε συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία του «Dream Scenario».

Aπό τον Γιάννη Βασιλείου

Στο «Dream Scenario», που προβλήθηκε στις περασμένες Νύχτες Πρεμιέρας, ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται έναν oικογενειάρχη που γίνεται σταρ σε μια νύχτα, όταν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη τον ονειρεύονται. Ο ίδιος, από παρίας των social κι ανέκδοτο της υποκριτικής, έγινε επίσης σε μια νύχτα αγαπημένος περφόρμερ της σοσιομιντιακής σφαίρας, εξίσου απρόσμενα κι αναίτια με τον τρόπο που του φορέθηκε το προηγούμενο «στέμμα».

Και τώρα, αν και μόνο μέσα στο 2023 πρόσθεσε 6 ακόμα ταινίες στο βιογραφικό του, ο Κέιτζ ανακοινώνει ότι σχεδιάζει να σταματήσει. «Νομίζω απομένουν 3 με 4 ταινίες ακόμα μέσα μου, μετά θα σταματήσω», δήλωσε ο ηθοποιός στο Vanity Fair. « Αρχίζω σιγά σιγά να διαμορφώνω το πλάνο μου. Νομίζω ότι είπα ότι είχα να πω μέσω του σινεμά και πήγα την τέχνη της κινηματογραφικής υποκριτικής όσο πιο μακριά μπορούσα. Θα ήθελα να αποχαιρετήσω το σινεμά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πατέρας μου πέθανε στα 75 του. Εγώ γίνομαι 60 τον Ιανουάριο και σκέφτομαι ότι έχω άλλα δεκαπέντε χρόνια ζωής, αν είμαι τυχερός ίσως και λίγα παραπάνω. Αποφάσισα ότι θα ήθελα να αξιοποιήσω αυτά τα χρόνια για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου».

Αυτά ανέφερε ο ηθοποιός και ελπίζουμε οι επόμενες επιλογές του να πραγματοποιηθούν με ποιοτικό φίλτρο – δεν θα θέλαμε οι «3 με 4» ταινίες που έχει μέσα του να είναι περιπέτειες με τον 50 Cent και τον Φρανκ Γκρίλο.