Η Τζένιφερ Λόρενς έτοιμη για «Μαθήματα Αποπλάνησης» στο «ακατάλληλο» τρέιλερ της ταινίας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:32
26/5

Η Τζένιφερ Λόρενς έτοιμη για «Μαθήματα Αποπλάνησης» στο «ακατάλληλο» τρέιλερ της ταινίας

Λίγο πριν τη δούμε στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο, η Τζένιφερ Λόρενς ακονίζει το κωμικό της ταλέντο και φαίνεται να έχει πάρει και πάλι για τα καλά μπροστά.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Είναι οδηγός Uber, χάνει το αμάξι της και καταλήγει σεξεργάτρια αφού απαντά σε μια διαφήμιση του Craigslist, στην οποία ζάμπλουτοι γονείς ψάχνουν μια γυναίκα που θα «περπατήσει» τον ιδιαίτερα nurd 19χρονο γιο τους. Όταν η Τζένιφερ Λόρενς κάνει κωμωδία είναι είδηση, ισάξια (κι ακόμα παραπάνω) με όταν κάνει δράμα. Έχει μπρίο, τσαγανό, μαγκιά και ένα sexiness που θυμίζει την Κάμερον Ντίαζ στα καλά της, αν όχι παλαιότερες σταρ, ολότελα λιγότερο καταδεικτικής εποχής όμως.

Αυτό με την Ντίαζ το λέει και συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, ισχυριζόμενος ότι η ταινία του θυμίζει ανάλογες '90ς στιγμές που «αγάπησα πολύ» και ειδικά το «Κάτι Τρέχει με την Μαίρη». Από τρέιλερ, χωρίς την παραμικρή υπόνοια εμπνευσμένης κωμωδίας, είμαστε σε ευδιάθετο, carefree περιβάλλον, με την Λόρενς να δεσπόζει άνετα. 

Το κλικ της ταινίας είναι ότι ο 19χρονος είναι «unfuckable» λόγω της εξωφρενικής του αδεξιότητας, αλλά καθώς η ταινία προχωρά παίζει το ενδεχόμενο μιας ενηλικίωσης που υπό το πρίσμα της (επιτέλους) ανάποδης ηλικιακής δυσαναλογίας φέρνει στο νου επίσης ευχάριστες (ή μεγάλες) στιγμές του κινηματογραφικού παρελθόντος. Γονείς του νεαρού είναι οι Μάθιου Μπρόντερικ (με γιγάντια κόμμωση) και Λόρα Μπενάντι.

Σκηνοθέτης είναι ο Τζιν Στουπνίτσκι, φιλαράκι της Λόρενς και αυτός που της γνώρισε τον άντρα της, με την R-rated κωμωδία να υπόσχεται κάτι λιγότερο καθωσπρέπει και περισσότερο φρέσκο από οτιδήποτε έχουμε δει προσφάτως στο ασθμαίνον είδος της «τολμηρής» ελαφριάς κωμωδίας.

Επόμενα η Λόρενς παίζει την Σου Μέντζερς, (τω πάλαι εκπρόσωπο σταρ όπως οι Φέι Ντάναγουεϊ, Στιβ ΜακΚούιν, Τζιν Χάκμαν, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και δεν συμμαζεύεται) στο biopic του Πάολο Σορεντίνο, που αναμένουμε με περιέργεια.

Στις 22 Ιουνίου το διασκεδαστικά διφορούμενου τίτλου «No Hard Feelings» («Μαθήματα Αποπλάνησης» στα ελληνικά) βγαίνει στις αίθουσες, ιδού το τρέιλερ: