Το «No Time to Die» αποκτά το honest trailer που του πρέπει - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:22
3/12

Το «No Time to Die» αποκτά το honest trailer που του πρέπει

Σίγουρα τα honest trailers είναι απολαυστικότερα από τα κανονικά trailers -διαφωνεί κανείς;-, αλλά εδώ το 6λεπτο του «No Time to Die» αποχαιρετά τον Ντάνιελ Κρεγκ ίσως καλύτερα κι από την ίδια την ταινία.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Πόσο εύκολα λες αντίο σε έναν ήρωα που σε έχει σημαδέψει; Αν είσαι ο Ντάνιελ Κρεγκ δύσκολα, αν είσαι ο θεατής ακόμα πιο δύσκολα, κυρίως και μη γνωρίζοντας ποιος θα είναι ο επόμενος τη σειρά.

Με το «No Time to Die» -που και στην Ελλάδα, φτάνοντας τα 300.000 εισιτήρια και που συνεχίζει ακόμα να παίζεται στις αίθουσες, θεωρετίαι μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία για το 2021- να αλώνει τα ταμεία, έκλεισε ο κύκλος του Κρεγκ.

Ο Κάρι Φουκουνάγκα που ανέλαβε το ριψοκίνδυνο εγχείρημα, έφτιαξε μια σχεδόν τρίωρη περιπέτεια που τα είχε όλα και κυρίως αποχαιρετούσε έναν ήρωα κι έναν ηθοποιό, κλείνοντας μέσα του μια ολόκληρη γενιά, που κανείς δεν ξέρει προς τα που θα κινηθεί.

Το honest trailer, διάρκειας 6 λεπτών χαρτογραφεί τις περιπέτειες του, τους εχθρούς και τις απειλές, τις γυναίκες του, τα ποτά του, τα αυτοκίνητά του και παραδίδει ένα απολαυστικό κλείσιμο για μια μυθολογία που έχει μάθει να αναγεννάται μέσα στις δεκαετίες και να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.