Τα τηλεοπτικά «Παράσιτα» θα είναι πρωτότυπη ιστορία και όχι ριμέικ της ταινίας του Μπονγκ Τζουν Χο - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:03
23/4

Τα τηλεοπτικά «Παράσιτα» θα είναι πρωτότυπη ιστορία και όχι ριμέικ της ταινίας του Μπονγκ Τζουν Χο

«Παράσιτα»-verse ανοίγει λοιπόν ο Άνταμ Μακ Κέι, που δηλώνει πασίχαρος για την συγγραφική προεργασία που έχει γίνει για τη νέα σειρά του HBO.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ολοταχώς προχωρούν τα τηλεοπτικά «Παράσιτα». «Περνάμε τέλεια», δηλώνει ο ΜακΚέι. «Έχουμε μαζί μας μια απίστευτη ομάδα συγγραφέων. Το περίγραμμα της δουλειάς τους έχει γίνει από εμένα με την επίβλεψη του Μπονγκ Τζουν Χο», λέει ο βραβευμένος με Όσκαρ 53χρονος δημιουργός. «Και δεν θα είναι ριμέικ, αλλά μια πρωτότυπη σειρά τοποθετημένη στο ίδιο σύμπαν», συνεχίζει διευκρινίζοντας έμμεσα για ακόμα μία φορά ότι ζούμε στην εποχή των...Συμπάντων - ίσως και γιατί το «κανονικό» δικό μας δεν μας ευχαριστεί πια και τόσο.

Ο Αμερικανός δηλώνει βαθιά τιμημένος από το «ότι βρίσκεται στις ίδιες τροχιές» με τον Μπονγκ Τζουν Χο, συμπληρώνοντας ότι συνήθως όταν ακούει ανθρώπους να το λένε αυτό το θεωρεί ανοησία, αλλά αυτό που του συμβαίνει τον κάνει να νοιώθει πραγματικά ευγνώμων.

Ο Νοτιοκορεάτης έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι υπάρχει στο i-pad υλικό για πολύ παραπάνω από μια δίωρη ταινία, ίσως καταλληλότερο «για μια σειρά έξι επεισοδίων», με στοιχεία πλανόδια στην ταινία που θα μπορούσαν να εξερευνηθούν. «Για παράδειγμα», λέει, «όταν η σπιτονοικοκυρά έρχεται πίσω στο σπίτι αργά τη νύχτα κάτι έχει πάθει το πρόσωπό της. Ο άντρας της την ρωτά αλλά αυτή δεν απαντά τι συνέβη. Ξέρω γιατί είναι μωλωπισμένη, έχω μια ιστορία γι' αυτό και, πέρα από αυτό, πώς ξέρει για την κρύπτη μέσα στο σπίτι; Υπάρχουν κρυμμένες ιστορίες μέσα στην ιστορία».

Μπορείτε να ακούσετε πολλά περισσότερα για την παραγωγή και την ωραία περίοδο που διανύει ο 'Ανταμ ΜακΚέι στο πλήρες podcast «Happy Sad Confused» εδώ.