Τρέιλερ: Η Ρεμπέκα Χολ και ο Τιμ Ροθ στο ψυχολογικό θρίλερ «Resurrection» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:17
18/5

Τρέιλερ: Η Ρεμπέκα Χολ και ο Τιμ Ροθ στο ψυχολογικό θρίλερ «Resurrection»

Αν αναλογιστείς ότι σε πιάνει ένα σφίξιμο στο στήθος ήδη από το τρέιλερ, έχεις κάθε λόγο να περιμένεις πολλά από το «Resurrection».

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Η Ρεμπέκα Χολ σίγουρα αγαπά το είδος του τρόμου. Έχει ήδη στο ενεργητικό της το φαντασματικό «Awakening», τα ψυχολογικά παιχνίδια επιβολής του «Gift», πέρυσι την είδαμε και στο αρκετά ενδιαφέρον μεταφυσικό θρίλερ «The Night House», το οποίο στη χώρα μας δυστυχώς κυκλοφόρησε απευθείας σε On Demand. Φέτος έρχεται να προσθέσει ακόμα σε αυτή την υποκατηγορία της φιλμογραφίας της με το «Resurrection», το (εξαιρετικό και εξαιρετικά αγχωτικό) πρώτο τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε. 

Στην ταινία υποδύεται μια γυναίκα που στο παρελθόν είχε πέσει θύμα κακοποίησης και ξαφνικά και εντελώς απροειδοποίητα ξαναβλέπει τον θύτη μπροστά της. Η ταινία, η οποία έχει και μεταφυσικά στοιχεία, προβλήθηκε στο πλαίσιο του περασμένου φεστιβάλ Σάντανς και έχει λάβει ιδιαίτερα ενθαρρυντικές κριτικές, με τις περισσότερες να αναφέρονται σε μια ταινια που παίρνει μια γενναία στροφή στην τρίτη πράξη και να επαινούν την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας, αλλά και του Τιμ Ροθ, που δείχνει ανατριχιαστικός από το τρέιλερ και μόνο.

Το «Resurrection» αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Αυγούστου, για την χώρα μας ακόμα δεν γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.