Το twist ξαναχτυπά: Το καστ του νέου «Scream» δούλευε με ψεύτικα σενάρια για να μην αποκαλυφθεί το τέλος ? νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:40
3/12

Το twist ξαναχτυπά: Το καστ του νέου «Scream» δούλευε με ψεύτικα σενάρια για να μην αποκαλυφθεί το τέλος

Μια συνήθης πρακτική για να μην διαρρεύσει στον Τύπο το τέλος μιας ταινίας επιστρέφει, το ίδιο και η διαφήμιση της σεναριακής ανατροπής που είχε ατονήσει τελευταία.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Για το πέμπτο «Scream» έχουμε μιλήσει πρόσφατα εδώ, στα πλαίσια όμως της διαφημιστικής επαγρύπνησης του τμήματος μάρκετινγκ της ταινίας έχουμε μια διασκεδαστική εξέλιξη: Οι δημιουργοί της ταινίας, βγάζουν απ' το καπέλο τους παλιό λαγό και δημοσιεύουν ότι προκειμένου να διαφυλαχθεί η σειρά των ανατροπών του έργου, οι ηθοποιοί δούλευαν με...ψευδή σενάρια!

Η λογική δεν είναι καινούργια, ακόμα και οι άνθρωποι της Μάρβελ το έκαναν πρόσφατα για το «Infinity Wars» (κάποιοι υπερήρωες δεν ήξεραν αν θα είναι ζωντανοί στο «Endgame»...) και αν εξαιρέσεις την καλλιτεχνική ακεραιότητα που πάει περίπατο (κάποτε είχε μια σημασία για τί σενάριο έχουν πέσει υπογραφές), ένα φαν και μια προσδοκία έχει οπωσδήποτε διαρρεύσει.

Στην αποκάλυψη προέβη ο παραγωγός Γουίλιαμ Σέρακ, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η ταινία των Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Τζιλέτ (πίσω από το «Ready or Not»), που θα είναι σίκουελ και όχι reboot, βγαίνει στις 14 Ιανουαρίου του 2022 και στη διανομή του θα συναντηθούν ξανά οι «απόφοιτοι» της πρώτης ταινίας (Αρκέτ, Κοξ), με επικεφαλής βεβαίως την μονίμως εκτεθειμένη στις ορέξεις του Ghostface, Νιβ Κάμπελ.