Τα πάνω-κάτω: Τρέιλερ και διάρκειες των επεισοδίων για το vol.2 της 4ης σεζόν «Stranger Things» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:01
22/6

Τα πάνω-κάτω: Τρέιλερ και διάρκειες των επεισοδίων για το vol.2 της 4ης σεζόν «Stranger Things»

Την 1η Ιουλίου ο τέταρτος κύκλος «Stranger Things» ολοκληρώνεται με ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια επεισόδια στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

Από τον Πάνο Γκένα

Μπορεί το Netflix να «έσπασε» τη νέα σεζόν στα δυο για να επιτείνει την αγωνία των φανατικών και να κρατήσει συνδρομητές, αλλά το κόλπο δεν φαίνεται να πτόησε τον ενθουσιασμό του κοινού που χάρισε ρεκόρ παρακολούθησης το πρώτο σαββατοκύριακο στην πλατφόρμα και να εκτόξευσε το «Running up that Hill» της Κέιτ Μπους στα charts.

Οι αδερφοί Ντάφερ προετοίμαζαν την 4η σεζόν την τελευταία διετία και μέσα από ένα σενάριο 800 σελίδων, υπόσχονται το πιο φιλόδοξο και επικό φινάλε. Σε διάρκεια σίγουρα, αφού τα δυο επεισόδια που θα κάνουν πρεμιέρα την 1η Ιουλίου θα διαρκούν 80 και 140 λεπτά αντίστοιχα. «Όλοι όσοι συμμετείχαν στην παραγωγή είναι πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα, και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας», δηλώνουν χαρακτηριστικά. «Άμα δείτε τα αγαπημένα σας σίκουελ, είτε πρόκειται για το «Aliens» ή το «Terminator 2», το «Νονό Μέρος ΙΙ» ή το «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται», θα αντιληφθείτε πως οι καλύτερες συνέχειες άλλαξαν τον τόνο. Έκαναν κάτι διαφορετικό. Έτσι κι εμείς, προσπαθήσαμε σε κάθε σεζόν να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας και να παραδώσουμε κάτι νέο», σχολιάζουν.

Τα δυο τελευταία επεισόδια θα λειτουργήσουν κι ως προπομπός της 5ης σεζόν, για την οποία οι Ντάφερ δήλωσαν πως σκέφτονται να πραγματοποιήσουν ένα χρονικό άλμα. [spoiler alert] Η Έντεκα τελικά δημιούργησε τον κόσμο του πάνω-κάτω; Πώς θα επιστρέψουν από την Ρωσία ο Χάρμπορ και η Τζόις; Ο Βέκνα είναι όντως ο ενορχηστρωτής όλων όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής; Τι θα συμβεί στο φινάλε της σεζόν, που οι συντελεστές περιγράφουν ως σπαραξικάρδιο; [spoiler alert]

Σε δέκα μέρες, θα έχουμε τις απαντήσεις (και σίγουρα νέες απορίες)!