Ο Σεμπάστιαν Σταν θα υποδυθεί τον Ντόναλντ Τραμπ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:55
5/12

Ο Σεμπάστιαν Σταν θα υποδυθεί τον Ντόναλντ Τραμπ

Η ταινία «The Apprentice» σε σκηνοθεσία Αλί Αμπάσι («Holy Spider») ετοιμάζεται πυρετωδώς με στόχο το προσεχές φεστιβάλ Καννών.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Το «Apprentice» ήταν ένα από τα πρώτα πρότζεκτ που δρομολογήθηκαν με τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Αλί Αμπάσι του «Holy Spider», που είδατε τον Οκτώβριο του περασμένου έτος στις Νύχτες Πρεμιέρας και τον Γενάρη του τρέχοντος στις αίθουσες. Ξέραμε, επίσης, ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε αναλάβει ο Σεμπάστιαν Σταν, εκείνο που αγνοούσαμε είναι τι αφορά το φιλμ. Ε, λοιπόν, μάθαμε και ξαφνικά το «Apprentice» μετατράπηκε σε ένα από τα πιο αναμενόμενα πρότζεκτ του 2024, καθώς θα καταγράψει τα πρώτα χρόνια του Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχτιζε τη δυναστεία του.

Δεδομένες οι αντιδράσεις από την alt-right πλευρά του διαδικτύου, δύσκολο και το έργο για τον Σεμπάστιαν Σταν, δεν θες να καταλήξεις σε μίμηση σαν την κατά τα άλλα εξαίρετη του  Άλεκ Μπόλντουιν στο Saturday Night Live, είναι και δύσκολο να βρεις τις ισορροπίες, όταν ο χαρακτήρας που ενσαρκώνεις είναι ζωντανή καρικατούρα. Εικασίες δεν θέλουμε να κάνουμε, προς το παρόν αγνοούμε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ταινία. Όσον αφορά ενδεχόμενη φεστιβαλική της πρεμιέρα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις Κάννες, αν, φυσικά , είναι έτοιμη μέχρι τότε. Εκεί είχε προβληθεί πρώτα και το «Holy Spider», άλλωστε.