Ο Ίθαν Χοκ είναι ένας τρομακτικός ταχυδακτυλουργός στο πρώτο τρέιλερ του «The Black Phone» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:20
14/10

Ο Ίθαν Χοκ είναι ένας τρομακτικός ταχυδακτυλουργός στο πρώτο τρέιλερ του «The Black Phone»

Μη σας ξεγελάει το «Doctor Strange», ο Σκοτ Ντέρικσον έχει μια δυνατή προϊστορία στις ιστορίες τρόμου, από τον «Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ» και το «Sinister». Και τώρα το αποδεικνύει με το «The Black Phone».

Από τον Χρήστο Πολίτη

O υποψήφιος για Όσκαρ, Ίθαν Χωκ, γνωστός και γνώριμος χαμαιλέοντας της υποκριτικής σκηνής, ήρθε η ώρα να αναμετρηθεί και με τον τρόμο. Όχι ότι δεν το έχει κάνει στο παρελθόν -θυμηθείτε το «Sinister» και το «The Purge»-, αλλά τώρα ντύνεται ένας ταχυδακτυλουργός -τουλάχιστον έτσι παρουσιάζεται-, που απάγει νεαρά παιδιά από μια επαρχιακή αμερικανική πόλη.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Φίνεϊ Σο, ένα ντροπαλό, πανέξυπνο 13χρονο αγόρι απάγεται από έναν σαδιστή δολοφόνο και φυλακίζεται σε ένα πνιγηρό υπόγειο, όπου ακόμα και οι κραυγές δεν ακούγονται. Όταν ένα αποσυνδεμένο μαύρο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίσει να χτυπάει, τότε ο Φίνεϊ ανακαλύπτει πως μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων. Την ίδια στιγμή, η αδερφή του προσπαθεί να οδηγήσει την Αστυνομία στην κρυψώνα θανάτου, μέσα από τα όνειρά της.

Το πρώτο τρέιλερ μοιάζει αρκούντως τρομακτικό, με την Bloomhouse να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να δίνει τον τρόμο απλόχερα στο κοινό και εδώ ειδικά ντύνει τον Ίθαν Χοκ με μια μάσκα διαβόλου και να «λούζει» την ατμόσφαιρα με μαύρα μπαλόνια. Όχι μην πάει ο νους σας στο «Αυτό».

Υπομονή μέχρι τον προσεχή Φλεβάρη, όπου το «The Black Phone» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες και θα δούμε πόσο η ιστορία του Τζο Χιλ -γιου του Στίβεν Κινγκ-, μπορεί να τρομάξει όπως εκείνες του «μπαμπά» του τρόμου.