«The Killer»: Ο νέος Ντέιβιντ Φίντσερ έχει για παρέα του τον Μάικλ Φασμπέντερ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
3:39
25/2

«The Killer»: Ο νέος Ντέιβιντ Φίντσερ έχει για παρέα του τον Μάικλ Φασμπέντερ

Φαίνεται πως παίρνει μπρος ο Φίντσερ και μετά το «Mank» υπέγραψε για το «The Killer». Και πάλι για το Netflix.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Περιμένοντας να ακούσει τις οσκαρικές υποψηφιότητες για το «Mank», ο Ντέιβιντ Φίντσερ ήδη ετοιμάζει τη νέα του ταινία για λογαριασμό της πλατφόρμας που αποδείχτηκε το νέο του υπερφιλόξενο σπίτι, καθώς από το «Mindhunter» μέχρι σήμερα του παρέχει απόλυτη ελευθερία.

Αυτήν τη φορά, επιστρέφει στις ρίζες του και συνεργάζεται στο σενάριο με τον Άντριου Κέβιν Γουόκερ, τον άνθρωπο πίσω από το «Se7en», το «Fight Club» και το «Παιχνίδι», σε μια ιστορία με ήρωα έναν δολοφόνο, που αναπτύσσει με τη συνείδησή του συναισθήματα που μέχρι τώρα δεν είχε φανταστεί οτι θα ζούσε.

Η βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ του Αλέξις Νόλεντ, θέλει τον Μάικλ Φασμπέντερ ως πρωταγωνιστή, μια ευκαιρία για τον Γερμανό ηθοποιό να αναστηθεί μετά από ένα σερί αποτυχημένων επιλογών, που μετράει μια πενταετία το ελάχιστο.

Το «The Killer» έρχεται ως συνέχεια της αποκλειστικής συνεργασίας που υπέγραψε με το Netflix ο Φίντσερ για μια τετραετία, με το «Μank», ένα ασπρόμαυρο δράμα για τον άνθρωπο πίσω από τον «Πολίτη Κέιν» να είναι η πρώτη ταινία. Και όχι, εδώ δεν είναι ο Όρσον Γουέλς πίσω από την θρυλική ταινία της δεκαετίας του '40, αλλά ο Χέρμαν Μάνκιεβιτς, σε μια ιστορία που ο ίδιος σκηνοθέτησε «όπως ο ίδιος ήθελε», κάτι το οποίο δεν έβρισκε στο παραδοσιακό, στουντιακό Χόλιγουντ.

«Δεν έχω υπάρξει πιο χαρούμενος, όσο το να δουλεύω στο Netflix» έλεγε όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα του «Μank». Και αφού του πάει, θα έχει μελλον.