Τρέιλερ «The Regime»: Η Κέιτ Γουίνσλετ είναι μία τύραννος σε πτώση για λογαριασμό του HBO - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:38
21/12

Τρέιλερ «The Regime»: Η Κέιτ Γουίνσλετ είναι μία τύραννος σε πτώση για λογαριασμό του HBO

Το νέο τηλεοπτικό όχημα για την πάντα φορμαρισμένη Κέιτ Γουίνσλετ λέγεται «The Regime» και έχει την σκηνοθετική επιμέλεια του Στίβεν Φρίαρς.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Η επικείμενη μίνι σειρά του HBO «The Regime» (αρχικός τίτλος «The Palace») πραγματεύεται ένα σύγχρονο, μάλλον αυταρχικό, καθεστώς που ξηλώνεται εκ των έσω και αρχίζει σιγά-σιγά να χάνει την δύναμή του. Η από θέμα εντυπωσιακά ενδιαφέρουσα σειρά θα εκτυλίσσεται εντός των τειχών, εξού και ο τίτλος, κατά την τελευταία περίοδο της τυραννικής διοίκησης.

Εκτός της Γουίνσλετ έχουμε ποικιλία εμφανίσεων και επανασυνδέσεων: Ματίας Σένερτς, Άντρεα Ράιζμπορο, Χιου Γκραντ, Γκιγιόμ Γκαγιέν και Μάρθα Πλίμπτον συναποτελούν ένα ωραίο καστ με ταινίες όπως τα Λογική κι Ευαισθησία, A Little Chaos και Amsterdam να συνιστούν έργα που το επιμέρους μέλη του έχουν ξανασυναντηθεί. Ο Γκραντ, πάντως, θα είναι γκεστ σταρ.

Ο Γουίλ Τρέισι, του Μενού και του Succession, βρίσκεται πίσω από την συγγραφική φιλοδοξία (ανεβαίνει κι άλλο ο πήχης), ενώ η Γουίνσλετ έχει χτυπήσει φλέβα στη συνεργασία της με το HBO λόγω Mare of Easttown αλλά και Mildred Pierce πίσω στο 2011, αμφότερα συμβάλλοντα στην βραβευτική της αυτοκρατορία - δύο (στα δύο ουσιαστικά) Έμμι για την ηθοποιό. Οι συμπάθειες μπορεί να ποικίλλουν, αλλά ο χαρακτηρισμός της «μεγάλης κυρίας» αρχίζει να της αναλογεί.

Η σειρά αναμένεται στις 3 Μαρτίου 2024.