Μία ανατριχιαστική αληθινή ιστορία στο ντιβάνι: Γουίλ Φέρελ και Πολ Ραντ συναντιούνται στο «The Shrink Next Door» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:14
13/10

Μία ανατριχιαστική αληθινή ιστορία στο ντιβάνι: Γουίλ Φέρελ και Πολ Ραντ συναντιούνται στο «The Shrink Next Door»

Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, το «The Shrink Next Door» έρχεται στο Apple TV+ και εκμεταλλεύεται το ιδανικό κάστινγκ των Γουίλ Φέρελ, Πολ Ραντ σε κάτι που μοιάζει πολλά υποσχόμενο.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Η αληθινή ιστορία του ψυχοθεραπευτή Δρ. Άιζακ «Άικ» Χέρσκοπφ που εκμεταλλευόταν τους ασθενείς του για προσωπικό όφελος καταγράφηκε στο δημοφιλές podcast «The Shrink Next Door» και τώρα γίνεται η βάση για την ομώνυμη τηλεοπτική διασκευή.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Τζο Νόσερα ζούσε στα Χάμπτονς και είχε για γείτονά του έναν θεραπευτή με το όνομα Άικ. Ο Άικ υποδεχόταν αρκετούς διάσημους του Χόλιγουντ, πλούσιες προσωπικότητες από το Μανχάταν και πολλές φορές διοργάνωνε χλιδάτα πάρτι στην εκκεντρική, εξοχική κατοικία του. Ένα καλοκαίρι όμως, όταν ο Άικ εξαφανίστηκε, ο Τζο ανακάλυψε πως ό,τι πίστευε μέχρι τότε για εκείνον ήταν ένα μεγάλο λάθος και πως ο ίδιος είχε πέσει θύμα της ψυχολογικής του βίας.

Η σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ αφορά την κατάχρηση εξουσίας, την εμπιστοσύνη και τα ψέματα που μπορούν να επηρεάσουν την ζωή ενός ανθρώπου. Το τρέιλερ προϊδεάζει πως τίποτα δεν είναι αυτό που νομίζουμε και ανοίγει την όρεξη για την πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου.