Tomb Raider-verse! Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ αναλαμβάνει την τηλεοπτική σειρά για χάρη της Amazon - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:29
30/1

Tomb Raider-verse! Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ αναλαμβάνει την τηλεοπτική σειρά για χάρη της Amazon

Νέες ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και τηλεοπτική σειρά, όλα τους βασισμένα στο θρυλικό παιχνίδι των '90ς, ετοιμάζονται πυρετωδώς από την Amazon, που βρίσκεται και αυτή σε εναγώνια αναζήτηση αναμασημένου περιεχομένου.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

 

Από τον αναμενόμενο Ιντιάνα το πεπρωμένο την στέλνει στο Tomb Raider, κι από το κυνηγητό αρχαιοτήτων στα κυνήγι θησαυρών. Ο λόγος για την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, ζεστή αυτή την εβδομάδα στην θεματολογία (περισσότερα εδώ), που σύμφωνα με τις αναφορές ετοιμάζει για την Amazon τηλεοπτική προσαρμογή του περίφημου video game - το οποίο έχει δώσει ως γνωστόν ήδη και τρεις ταινίες, δύο με την Αντζελίνα Τζολί και μία με την Αλίσια Βικάντερ.

Το σχέδιο είναι ένα μέρος από την συμφωνία της δημιουργού του «Fleabag» με την εταιρεία, συμφωνία που ανανεώθηκε πρόσφατα. Η Μπριτζ θα αναπτύξει σε σειρά το προϊόν, αλλά όπως αναφέρεται δεν θα πρωταγωνιστήσει.

Το αρχικό βιντεοπαιχνίδι ξεκίνησε από το PlayStation κι έχει πουλήσει κάτι σε 95 εκατομμύρια κόπιες σε όλο τον κόσμο, έχοντας πλέον 12 συνολικά παιχνίδια και κάμποσα spinoff. Το 2001 και το 2003 η Paramount έβγαλε τις δύο ταινίες με την Τζολί, που απέφεραν περί τα 430 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2018 η Warner το τρίτωσε το κακό, με Βικάντερ πρωταγωνίστρια, τσεπώνοντας όμως αλλά 273 εκατομμυριάκια. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, έχει δυναμικό το Tomb Raider. Ήταν να γυριστεί κι ένα ακόμα αλλά έληξαν τα κινηματογραφικά δικαιώματα της MGM για τα βιντεοπαιχνίδια κι έτσι στρογγυλοκάθησε στο ράφι μέχρι που ήρθε τώρα η Amazon να το καλοπαντρέψει.

Η Γουόλερ-Μπριτζ εκτός του αναμενόμενου Ιντιάνα παίζει στην καινούργια ταινία του Τζον Κραζίνσκι «If».