Τρέιλερ: Πατέλ, Μάρα και Κίντμαν στο συγκινητικό (και οσκαρικό;) «Lion» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:45
26/8

Τρέιλερ: Πατέλ, Μάρα και Κίντμαν στο συγκινητικό (και οσκαρικό;) «Lion»

Το φετινό, οσκαρικό χαρτί των αδερφών Γουάινστιν ακούει στον τίτλο «Lion» και «βρυχάται» με το πρώτο του τρέιλερ.

Από τον Χρήστο Δοντά

Η Weinstein Company έδωσε στο φως της δημοσιότητας το τρέιλερ και το πόστερ της επερχόμενης δραματικής ταινίας «Lion», που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Σαρού Μπρίρλεϊ με τίτλο «A Long Way Home».

Η συγκεκριμένη κινηματογραφική μεταφορά αφηγείται την περιπετειώδη ιστορία ενός μικρού πεντάχρονου αγοριού από την Ινδία, το οποίο αφ’ ότου μπαίνει σε λάθος τρένο και ταξιδεύει πολλά χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά του, ξεπερνά τις δυσκολίες που συναντά στον δρόμο του και τον υιοθετεί ένα ζευγάρι από την Αυστραλία. 25 χρόνια μετά, με μοναδικό εφόδιο τις θολές παιδικές του αναμνήσεις, μαθαίνει για την ύπαρξη της τεχνολογικής εφαρμογής Google Earth και ξεκινάει την αναζήτηση της βιολογικής του οικογένειας.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ο Ντεβ Πάτελ («Slumdog Millionaire»), η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Ρούνεϊ Μάρα («Carol», «Το Κορίτσι με το Τατουάζ»),η αειθαλής Νικόλ Κίντμαν και ο Ντέιβιντ Γουέινμαν («Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»). Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Γκαρθ Ντέιβις («Top of the Lake»), ενώ την σεναριογραφική προσαρμογή επεξεργάστηκε ο Λουκ Ντέιβις.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοέμβρη.