Ο Άνσελ Έλγκορτ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 17χρονη κοπέλα το 2014 - cinemagazine.gr
12:37
22/6

Ο Άνσελ Έλγκορτ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 17χρονη κοπέλα το 2014

Μέσω των social media δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες από τη σχέση της τότε 17χρονης Γκάμπι με τον ηθοποιό των ταινιών «Baby Driver» και «The Fault in Our Stars», ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Την Παρασκευή εμφανίστηκε ένα post στο Twitter γραμμένο από μια γυναίκα με το όνομα Γκάμπι, η οποία κατηγορούσε τον ηθοποιό Άνσελ Έλγκορτ («The Fault in Our Stars», «Baby Driver») για σεξουαλική επίθεση όταν αυτή ήταν 17 χρονών. Το post ανέβηκε από λογαριασμό με το όνομα @Itsgabby και πλέον έχει διαγραφεί, αλλά περιείχε πολλές λεπτομέρειες, ανάμεσα στις οποίες ότι η Γκάμπι επικοινώνησε με τον Έλγκορτ ως fan και αυτός της έστειλε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Snapchat μέσω του οποίου ξεκίνησαν να επικοινωνούν. 

Η Γκάμπι ανέφερε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση, πιεζόμενη να κάνει σεξ μαζί του, 2 μέρες αφού είχε κλείσει τα 17 της χρόνια. Ισχυρίζεται πως έχει μηνύματα του Έλγκορτ από το 2014 που πιστοποιούν όσα λέει, ενώ επιπρόσθετα ανέφερε πως ο ίδιος της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ της ζήτησε να κάνουν ερωτικό τρίο μαζί με μια φίλη της (ίδιας ηλικίας) λέγοντας πως δεν πρέπει να πει τίποτα για όλα αυτά καθώς έτσι θα κατέστρεφε την καριέρα του. Η Γκάμπι κλείνει το post λέγοντας πως είναι πλέον καλά μετά από αυτή την περιπέτεια και έτοιμη να μιλήσει για την εμπειρία που της έδωσε μια εντελώς διαστρεβλωμένη εικόνα για το σεξ, ελπίζοντας ότι θα δώσει βήμα και σε άλλες κοπέλες της ηλικίας της να πράξουν το ίδιο. 

Ενώ η εταιρία που εκπροσωπεί τον Έλγκορτ δεν έκανε καμία δήλωση, ο ίδιος ο ηθοποιός τοποθετήθηκε επίσημα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αρνούμενος τις κατηγορίες. «Δεν ισχυρίζομαι ότι καταλαβαίνω τα συναισθήματα της Γκάμπι, όμως τα γεγονότα που περιγράφει δεν έχουν συμβεί ποτέ. Με τη Γκάμπι είχαμε μια σύντομη και απόλυτα συναινετική σχέση. Δυστυχώς δεν χειρίστηκα σωστά τον χωρισμό, καθώς σταμάτησα να της απαντώ, μια πράξη ανώριμη και σκληρή από μεριάς μου. Κοιτώντας σήμερα την τότε συμπεριφορά μου, ντρέπομαι για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασα.»

Παρακάτω η απάντηση του Έλγκορτ