Ο Ηλιάδης εισβάλει στο Χόλιγουντ - cinemagazine.gr
11:02
1/6

Ο Ηλιάδης εισβάλει στο Χόλιγουντ

Μεγάλα νέα για τον σκηνοθέτη-σεναριογράφο Ντένη Ηλιάδη. Δεν είναι και λίγο πράγμα να σε διαλέγει ολόκληρος Γουές Κρέιβεν για να σκηνοθετήσεις το ριμέικ της cult ταινίας του «Last House On The Left». Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να έχουν ευτυχή κατάληξη

Μεγάλα νέα για τον σκηνοθέτη-σεναριογράφο Ντένη Ηλιάδη. Δεν είναι και λίγο πράγμα να σε διαλέγει ολόκληρος Γουές Κρέιβεν για να σκηνοθετήσεις το ριμέικ της cult ταινίας του «Last House On The Left».

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να έχουν ευτυχή κατάληξη. Ο Ντένης Ηλιάδης, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το προκλητικού περιεχομένου «Hardcore» και συνεργάστηκε με τον Γιώργο Τσεμπερόπουλο στο σενάριο για την «Πίσω Πόρτα», φέρεται να επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Κρέιβεν, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το «Hardcore», θεωρώντας το «ενθουσιώδες και πολύ αληθινό».

Ο μετρ των ταινιών τρόμου («Αίμα Στους Λόφους» , «Εφιάλτης Στον Δρόμο Με Τις Λεύκες», «Κραυγή Αγωνίας»), θέλει να μην χαλάσει την πετυχημένη συνταγή του πρόσφατου ριμέικ του «Αίμα Στους Λόφους» σε σκηνοθεσία Αλεξάντερ Αζά, εκσυγχρονίζοντας δηλαδή την ιστορία του πρωτότυπου χωρίς όμως να χάνει το αρχικό του πνεύμα. Μένοντας στον ρόλο του παραγωγού, ο Κρέιβεν αναζητούσε έναν σκηνοθέτη στα πρότυπα του Αζά, δηλαδή νεαρό, ανατρεπτικό και με μεγάλη διάθεση.

Ο Ηλιάδης λοιπόν, σύμφωνα με τον Κρέιβεν, καλύπτει τα παραπάνω στάνταρ και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας μεταφοράς ενός έργου-ορόσημο στην ιστορία των ταινιών τρόμου. Εύγε, Ντένη...