Όλοι θέλουν να επιβιβαστούν στο «Bullet Train» με τον Μπραντ Πιτ! - νεα || cinemagazine.gr
11:03
2/3

Όλοι θέλουν να επιβιβαστούν στο «Bullet Train» με τον Μπραντ Πιτ!

Με τον Μπραντ Πιτ ξεκίνησε στο καστ και έφτασε να γίνει το starstuck της χρονιάς. Για κάποιον (εμπορικό κατά πως φαίνεται) λόγο, όλοι θέλουν να εμπλακούν στη παραγωγή του «Bullet Train».

Λογίζεται ήδη ως μια από τις πλέον αναμενόμενες περιπέτειες του Χόλιγουντ, αφού το καστ με σημαιοφόρο τον Μπραντ Πιτ πλέον έχει μεταξύ άλλων τη Σάντρα Μπούλοκ, τη Lady Gaga, τον Μάικλ Σάνον και τον Άαραν Τέιλορ-Τζόνσον, και σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Λιτς του «Atomic Blonde».

Η Κέλι Μακ Κόρμικ, παραγωγός της ταινίας εξηγεί πως «ο συνδυασμός Λιτς και Πιτ έκανε πολλούς ηθοποιούς να θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν τη θεότρελη περιπέτεια που θα είναι και για τους θεατές κάτι ανάλογο, αφού […] κάθε μέρα γυρισμάτων είναι μια απόλυτη επανάσταση».

Και συνεχίζει συγκρίνοντας αυτή τη δουλειά με προηγούμενες του Λιτς: «Ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που συνέβησαν σε αυτήν την ταινία, είναι πως η δράση περιορίζεται σε ένα εν κινήσει τρένο, οπότε θα φανεί πόσο δημιουργικός, πρωτότυπος και φρέσκος μπορείς να παραμείνεις».

Εκείνο όμως που κάνει την ταινία να μοιάζει πιο αβανταδόρικη είναι πως ο Λιτς που σκηνοθετεί τον Πιτ, αποτέλεσε για χρόνια τον «κασκαντέρ» του Πιτ, εκείνον που τον ντούμπλαρε στις σκηνές δράσεις. Η Μακ Κόρμικ λέει πως «η δυναμική του να τους βλέπεις μαζί είναι διαφορετική, […] έχουν κάτι εκρηκτικό, είναι απίστευτοι. Ο Μπραντ είναι ένας γενναιόδωρος ηθοποιός και ένας καλός άνθρωπος, και εδώ θα δούμε μια ερμηνεία του πολύ διαφορετική από τις άλλες, διασκαδαστική, τρελή, φωτεινή, […] και έχει εκπαιδευτεί πολύ γι’ αυτό, την ίδια στιγμή που τώρα δουλεύει για τον άνθρωπο που τις «έτρωγε» για λογαριασμό του».

Σε παραγωγή του Αντουάν Φουκουά και βασισμένο στο βιβλίο του Κοτάρο Ισάκα, το «Bullet Train» αφηγείται την ιστορία μιας συμμορίας απόκληρων που θα «φυτέψουν» μια βόμβα σε ένα τρένο, απαιτώντας ως λύτρα 5 εκατομμύρια δολάρια, την ίδια στιγμή που απειλούν πως η βόμβα θα εκραγεί αν το τρένο αναπτύξει ταχύτητα.