Τρέιλερ «Wednesday»: Ο Τιμ Μπέρτον επιστρέφει με την δική του «Οικογένεια Άνταμς» - νεα || cinemagazine.gr
9:31
18/8

Τρέιλερ «Wednesday»: Ο Τιμ Μπέρτον επιστρέφει με την δική του «Οικογένεια Άνταμς»

Το «Wednesday» του Τιμ Μπέρτον επανασυστήνει την Οικογένεια Άνταμς και σηματοδοτεί reunion με την Κριστίνα Ρίτσι, την αυθεντική «Τετάρτη» των '90s!

Από τον Πάνο Γκένα

«Δεν φανταζόμουν πως θα έμπαινα σε έναν εφιάλτη. Γεμάτο μυστήριο, χάος και φόνους. Νομίζω πως θα μ' αρέσει εδώ». Η ιδιοσυγκρασιακή Τετάρτη Άνταμς επιστρέφει μέσα από το βλέμμα του Τιμ Μπέρτον και οι «οικογενειακοί» φίλοι των Άνταμς και του παραμυθά των '90s, εύχονται να τους αρέσει και η ομώνυμη σειρά.

Στο επίσημο τρέιλερ της «Τετάρτης», που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, όλα έχουν την χαρακτηριστική σφραγίδα Μπέρτον: παράδοξο χιούμορ, ριγέ κοστούμια, ιδιαίτερες γωνίες λήψεις, γοητευτικοί πρωταγωνιστές σε ιδιόρρυθμους ρόλους. Μπορεί ο Τιμ Μπέρτον να έχει λοξοδρομήσει καλλιτεχνικά τελευταία, θα έχει όμως πάντα μια θέση στην σινεφίλ καρδιά μας για όλα τα ζοφερά, κινηματογραφικά παραμύθια που έχει αφηγηθεί. Μήπως ένα νέο παραμυθι θα «αναστήσει» σύντομα την καριέρα του;

Ο δημιουργός του γοτθικού «Μπάτμαν, του τρυφερού «Ψαλιδοχέρη», του αιμοσταγούς «Κουρέα της Φλιτ Στριτ», του φολκορικού «Μύθου του Ακέφαλου Καβαλάρη», συνεργάζεται με το Νetflix για μία σειρά με βασική ηρωίδα την Γουένσντεϊ Άνταμς, χαρακτήρα που είχε υποδυθεί η Κριστίνα Ρίτσι στις ταινίες του Μπάρι Σόνενφελντ.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ρουμανία με νέα «Τετάρτη» την Τζένα Ορτέγα («You», «Jane the Virgin»), ενώ η Κριστίνα Ρίτσι προστέθηκε στο καστ σε ρόλο έκπληξη. Μαζί τους η Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς θα είναι η νέα Μορτίσια και ο Λουίς Γκουζμάν θα υποδύεται τον Γκόμεζ. Η προσθήκη της Ρίτσι σηματοδοτεί την επιστροφή της στο μπερτονικό σύμπαν μετά το «Sleepy Hollow», αλλά και στις αγκάλες της περιβόητης οικογένειας 30 σχεδόν χρόνια μετά το «Addams Family Values» (1993).

Το καλό (ελπίζουμε) είναι πως ο Μπέρτον, ο οποίος είχε αρνηθεί να αναλάβει την σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας το 1991, υπογράφει και τα 8 επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπέρτον έρχεται το «Wednesday», μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το «Wednesday», με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ και την πρώτη «οικογενειακή» φωτογραφία. Τι άλλο να πούμε, πέρα από... Sic gorgiamus allos subjectatos nunc!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «Wednesday»: Ο Τιμ Μπέρτον επιστρέφει με την δική του «Οικογένεια Άνταμς»
  • Τρέιλερ «Wednesday»: Ο Τιμ Μπέρτον επιστρέφει με την δική του «Οικογένεια Άνταμς»