Τρέιλερ «Friends: The Reunion»: Τα «φιλαράκια» αποκαλύπτουν ημερομηνία προβολής και guest stars - νεα || cinemagazine.gr
9:47
14/5

Τρέιλερ «Friends: The Reunion»: Τα «φιλαράκια» αποκαλύπτουν ημερομηνία προβολής και guest stars

I'll be there for you... στις 27 Μαΐου! Μετά από αναβολές και καθυστερήσεις, το πολυαναμενόμενο reunion των «Friends» έρχεται στα τέλη του μήνα.

Από τον Πάνο Γκένα

«Αυτό με το reunion» είναι γεγονός! Το προγραμματισμένο ήδη από πέρσι «Friends: The Reunion» έρχεται στο HBO Max τον Μάιο, λίγες εβδομάδες μετά τα γυρίσματα που επανένωσαν τα «Φιλαράκια» στο θρυλικό Stage 24 της Warner, 27 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που ηχεί νοσταλγικά το μουσικό σήμα της σειράς και δημοσίευσε πρώτη η Τζένιφερ Άνιστον στον Instagram λογαριασμό της, το ειδικό επεισόδιο θα προβληθεί στις 27 Μαΐου. Το HBO Max ανακοίνωσε παράλληλα πως μαζί με την παρέα των έξι, θα δούμε:

την πολυαγαπημένη «Τζάνις» Μάγκι Γουίλερ, τον πρώην της Μόνικα Τομ Σέλεκ, την νεαρή «αδερφή» της Ρέιτσελ Ρις Γουίδερσπουν, τους γονείς Γκέλερ Έλιοτ Γκουλντ και Κριστίνα Πικλς, τον «Γκάνθερ» Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ και έξτρα guests τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, BTS, Τζέιμς Κόρντεν, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάρινγκτον, Μίντι Κόλινγκ και την Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Το ειδικό επεισόδιο δεν έχει συγκεκριμένο σενάριο, αλλά τα «φιλαράκια» θα συμμετέχουν σε μια talk show κουβέντα με αναμνήσεις, παραλειπόμενα και πράγματα που δεν έχουμε μάθει από το παρελθόν. Ωστόσο σε συνέντευξή του στον Γκράχαμ Νόρτον, ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψε πως «υπάρχει ένα σημείο που διαβάζουμε κάτι».

Το reunion αρχικά θα αποτελούσε κορωνίδα του λανσαρίσματος του HBO Max, της διαδικτυακής πλατφόρμας της WarnerMedia, την περασμένη άνοιξη. Το ειδικό επεισόδια θα σηματοδοτούσε την πρώτη φορά που θα βρίσκονταν μαζί, δημόσια και σε τηλεοπτικό πλατό, οι 6 «φίλοι» μετά από 16 χρόνια.

 

Να θυμίσουμε πως η WarnerMedia έδωσε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια (το τελικό ποσό υπολογίζεται στα 460 - 480) για τα δικαιώματα των 10 κύκλων «Friends», απόδειξη της σταθερής και τεράστιας δημοφιλίας της σειράς, η οποία μέχρι τώρα βρίσκεται στην αγκαλιά του Netflix. Οι διάσημοι έξι πρωταγωνιστές διαπραγματεύτηκαν ομαδικά την αμοιβή τους για τη συμμετοχή στο ειδικό επεισόδιο (διαιρέστε τα 20 εκατομμύρια δια του 6 για να βρείτε το ποσό που θα πάρει ο καθένας), κάτι που είχαν κάνει και την εποχή που η σειρά μεσουρανούσε φτάνοντας για πρώτη φορά στο απίστευτο ποσό του ενός εκατομμυρίου ανά επεισόδιο για τον καθένα στους τελευταίους κύκλους.

«Θεωρούμε πως έχει μεγάλη αξία να το κάνουμε με παρουσία ζωντανού κοινού και δε θέλαμε να το αντικαταστήσουμε με μια διαδικτυακή κλήση όπου ο καθένας θα ήταν στην κουζίνα ή στην κρεβατοκάμαρά του. Θα θέλαμε πολύ να βγει την πρώτη μέρα της πλατφόρμας αλλά έστω και έτσι είναι ένα event που το κοινό μας θα έχει να περιμένει» είχε δηλώσει ο Πρόεδρος του δικτύου, Μπομπ Γκρίνμπλατ.