Τρέιλερ: Ο Τζέιμς Γκαν αποχαιρετά τους «Φύλακες του Γαλαξία» του με το κλείσιμο της τριλογίας - νεα || cinemagazine.gr
9:40
13/2

Τρέιλερ: Ο Τζέιμς Γκαν αποχαιρετά τους «Φύλακες του Γαλαξία» του με το κλείσιμο της τριλογίας

Λίγο πριν την κάνει οριστικά για την DC, ο Τζέιμς Γκαν αποχαιρετά το MCU, κλείνοντας τους λογαριασμούς του με τους «Φύλακες του Γαλαξία» του. Προσδεθείτε και μην ξεχάσετε τα χαρτομάντιλα.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Λίγο πριν αναλάβει καθήκοντα ύπατου αρμοστή στο διευρυμένο σύμπαν της DC κι αφού πρώτα γύρισε ένα εορταστικό special μεσαίου μήκους με τους «Φύλακες του Γαλαξία» και τον Κέβιν Μπέικον σε ρόλο έκπληξη για λογαριασμό του Disney+, o Τζέιμς Γκαν θα ολοκληρώσει την τριλογία των «Φυλάκων του Γαλαξία» στην αντίπαλη ομάδα της Marvel. Αν και πριν βγoυν στις αίθουσες, πίστευες ότι είναι ο πιθανότερος υποψήφιος για πρώτη εισπρακτική αστοχία της Marvel, «οι Φύλακες του Γαλαξία» απέδειξαν την εμπορική παντοδυναμία της εταιρείας και γέννησαν ένα από τα καλύτερα υπο-franchise μέσα στο MCU, επαναφέροντας και τους Fleetwood Mac στη μουσική επικαιρότητα – χάσαμε και την Κριστίν ΜακΒί πριν λίγες μέρες.

Η δεύτερη (και καλύτερη) ταινία τελείωσε συγκινητικά με τον αποχαιρετισμό της υποκατάστατης πατρικής φιγούρας και την υπενθύμιση ότι το αίμα δεν κάνει απαραίτητα την οικογένεια, η τρίτη ταινία φαίνεται ήδη από το τρέιλερ ότι θα μας κάνει για ακόμα μια φορά να αναζητήσουμε τα χαρτομάντιλα – «θα πετάξουμε όλοι μαζί για μια τελευταία φορά»- υπόσχεται ακόμα ένα mixtape με oldies, έχει τον υπέροχο Γουίλ Πούλτερ στον ρόλο του Άνταμ Γουόρλοκ που κάνει την παρθενική εμφάνισή του στον MCU και θα έχει και πάλι γκεστ εμφάνιση Σταλόνε.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 4 Μαΐου 2023.