Οι παραγωγοί του Μποντ επιβεβαιώνουν πως ο Ίντρις Έλμπα «δεν είναι εκτός κουβέντας» - νεα || cinemagazine.gr
12:31
24/1

Οι παραγωγοί του Μποντ επιβεβαιώνουν πως ο Ίντρις Έλμπα «δεν είναι εκτός κουβέντας»

Εδώ και 8 χρόνια ο γοητευτικός Ίντρις Έλμπα βρίσκεται στο περιθώριο των συζητήσεων ως επόμενος Μποντ. Ώρα να βρεθεί στο επίκεντρο;

Από τον Πάνο Γκένα

Το «No TIme to Die» δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του 007 και οι παραγωγοί της σειράς έχουν ήδη δηλώσει πως «ο επόμενος Μποντ θα είναι Βρετανός, οποιασδήποτε καταγωγής και φυλής». Μήπως ήρθε η ώρα του Έλμπα, Ίντρις Έλμπα;

Όνομα που επιστρέφει τα τελευταία χρόνια στις μποντικές συζητήσεις και γυροφέρνει τον ρόλο συγκεντρώνοντας την προτίμηση αρκετών θαυμαστών της σειράς, ο Ίντρις Έλμπα, ο πρωταγωνιστής των «Luther» και «The Wire», πληροί τα εχέγγυα γοητείας, φυσικής κατάστασης και δημοφιλίας για να αναλάβει την επόμενη φάση περιπετειών του Βρετανού πράκτορα. Μπορεί κάποιοι να δουν ως τροχοπέδη την ηλικία του (ο Έλμπα είναι 49, ενώ ο Κρεγκ όταν ξεκίνησε με το «Casino Royale» ήταν 38), όλα όμως είναι ρευστά, από τη στιγμή που οι παραγωγοί του Μποντ μπορεί να έχουν ένα διαφορετικό κόνσεπτ για την συνέχεια του franchise.

Μιλώντας στο podcast του Deadline, η μακροχρόνια παραγωγός των ταινιών Μποντ, Μπάρμπαρα Μπροκόλι, είπε πως: «Γνωρίζω τον Ίντρις, είμαστε φίλοι και είναι ένας ένας υπέροχος ηθοποιός» σημειώνοντας πως είναι «μέρος της κουβέντας» σχετικά με το κάστινγκ αλλά χωρίς να ξεκαθαρίζει τις εικασίες. «Μέχρι να κάνει τον κύκλο του το "No Time to Die" και ο Ντάνιελ - όπως κι εμείς - να απολαύσει τα οφέλη της υπέροχης θητείας του, δεν θα σκεφτούμε, συζητήσουμε άλλους ηθοποιούς ή ιστορίες επί της ουσίας. Θέλουμε απλώς να ζήσουμε τη στιγμή», σημειώνει η Μπροκόλι, αν και στον κόσμο των franchises η ταχύτητα είναι... χρυσοδάκτυλος.

Το σίγουρο είναι πως η ίδια γνωρίζει καλά τον χειρισμό του Μποντ και σίγουρα, μετά το επιτυχημένο σερί του Κρεγκ, θα έχει κάποιον κατά νου στην υπηρεσία της αυτής, κινηματογραφικής μεγαλειότητος.