Νέο τρέιλερ για το «King Richard» με τον Γουίλ Σμιθ - «μπαμπά» των Σερένα και Βίνους Γουίλιαμς - νεα || cinemagazine.gr
10:42
22/10

Νέο τρέιλερ για το «King Richard» με τον Γουίλ Σμιθ - «μπαμπά» των Σερένα και Βίνους Γουίλιαμς

Η ταινία βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες και το HBO Max, παράλληλα, στις 19 Νοεμβρίου, με το δεύτερο τρέιλερ να εστιάζει ειδικά στον Γουίλ Σμιθ που ακούγεται να έχει και μια εξωτερική οσκαρική πιθανότητα.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα βρίσκεται στις αίθουσες η ιστορία και αθλητικό biopic, που μιλά για τον «Βασιλιά» Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, πατέρα των διάσημων τενιστριών Βίνους και Σερένα Γουίλιαμς, δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων στην ιστορία του παγκόσμιου τένις. Η Ντέμι Σίνγκλτον και η Σανίγια Σίντνεϊ θα υποδυθούν τις Σερένα και Βίνους αντίστοιχα. Στο τρέιλερ ακούγεται και ένα καινούργιο τραγούδι από την Μπεγιονσέ, το «Be Alive», για να κλείσει έτσι ένα κουαρτέτο μαύρης δύναμης.

Ενώ το πρώτο τρέιλερ σχετιζόταν περισσότερο με προπονήσεις μαθητών, το δεύτερο, γλυκύτερο στον τόνο, περιέχει περισσότερη πατρικότητα και στιγμές με τις δύο κόρες του. Δείτε εδώ το άρθρο μας για το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία μοιάζει για την ώρα τουλάχιστον να απολαμβάνει και μια ευνοϊκή φημολογία οσκαρικού χαρακτήρα, κυρίως για τον Γουίλ Σμιθ. 

Στις 19 Νοεμβρίου θα ξέρουμε περισσότερα.