Γκοτζίλα vs. Κονγκ: Νέα πόστερ για την αναμέτρηση των τεράτων - νεα || cinemagazine.gr
7:27
2/3

Γκοτζίλα vs. Κονγκ: Νέα πόστερ για την αναμέτρηση των τεράτων

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας ενός blockbuster «από τα παλιά» και η παραγωγή της ταινίας προθερμαίνει τα πιτσιρίκια με δύο νέα, επίσημα, και «τερατώδη», πόστερ.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Δεν ξέρω αν οι Αμερικανοί της δεκαετίας του '30 και οι Ιάπωνες της δεκαετίας του '50, όταν έπλαθαν αντίστοιχα τον Βασιλιά Κονγκ και τον Γκοτζίρα, θα πίστευαν ποτέ ότι θα ερχόταν κάποτε η μεταπήδηση των δύο δημιουργημάτων στο ίδιο τερέν. Όμως το είδος του blockbuster (και ο 21ος αιώνας) έχουν έρθει ακριβώς γι' αυτό. Μπορεί οι δύο «χαρακτήρες» να μην έχουν την παραμικρή γενεαλογική σχέση, όμως αυτός ο παράξενος, πανδημικό κόσμος τους ανήκει - και θα πλακωθούν γ' αυτόν.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Άνταμ Γουίνγκαρντ (που έχει αναλάβει και το σίκουελ του «Face/Off») και είναι ένα σίκουελ δύο franchises μαζί, του «Godzilla: King of the Monsters» και του «Kong: Skull Island», η πρώτη φορά βέβαια που ο βασιλιάς της χαμένης ζούγκλας συναντά το απότοκο της μεταπυρηνικής εποχής. Θα παίζουν και....ηθοποιοί: Ρεμπέκα Χολ, Κάιλ Τσάντλερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τζούλιαν Ντένισον στον θρίαμβο του green screen, το δίχως άλλο.

Η ταινία βγαίνει στην Κίνα στις 26 Μαρτίου - μια Κίνα που βρίσκεται σε έναν εισπρακτικό οργασμό το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας ότι πολύ σύντομα θα είναι μεγαλύτερη αγορά από τις ΗΠΑ - και ακολουθεί ταυτόχρονη έξοδος στις αίθουσες και το HBO Max στις 31 Μαρτίου.