Cheek to Cheek! H Lady Gaga χορεύει στο πλευρό του Χοακίν Φοίνιξ στο «Joker:Folie à deux» - νεα || cinemagazine.gr
14:14
18/8

Cheek to Cheek! H Lady Gaga χορεύει στο πλευρό του Χοακίν Φοίνιξ στο «Joker:Folie à deux»

Ως Χάρλεϊ Κουίν άραγε; Θα αργήσουμε να μάθουμε, καθώς η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου του 2024. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Ο κόσμος το 'χε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, που λέμε. Η συμμετοχή της Lady Gaga στο επερχόμενο σίκουελ του «Τζόκερ» επιβεβαιώθηκε επισήμως μολις πριν λίγες ημέρες με ένα μικρό teaser, όπου οι σιλουέτες του πρωταγωνιστικού διδύμου χορεύουν στους ρυθμούς του «Cheek to Cheek». Πλην της συμμετοχής της Lady Gaga, το teaser βεβαιώνει και το είδος της ταινίας που, όπως ακούγεται εδώ και μήνες, θα είναι αυτό του μιούζικαλ. Οι πιο κακεντρεχείς από εμάς ίσως και να σκεφτήκαμε ότι η επόμενη σκορσεζική ταινία που θα ξεπατικώσει ο Τοντ Φίλιπς θα είναι το «New York, New York». 

Μην μας δίνετε σημασία, το φιλμ από 80 εκατομμύρια, που είναι ένας μικρός (!) προϋπολογισμός για υπερηρωική παραγωγή, έφτασε να κάνει πάνω από ενα δισεκατομμύριο εισπράξεις, γνώρισε φεστιβαλική αλλά και οσκαρική αναγνώριση και τροφοδότησε τα social media με άφθονο υλικό. Η απήχησή του είναι αδιαμφισβήτητη, όπως αδιαμφισβήτητο ήταν ότι αργά ή γρήγορα θα ανακοινωνόταν το (αναπόφευκτο) σίκουελ. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η Gaga θα υποδυθεί την Χάρλεϊ Κουίν και μόνο η επιλογή του τραγουδιού μας οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση - and I seem to find the happiness I seek when we're out together, dancing cheek to cheek.

H κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες αργεί πάντως. 4 Οκτώβρίου του 2024 θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, 4 Οκτωβρίου του 2019 είχε κυκλοφορήσει και η πρώτη ταινία. Μάλλον κάποιος εκεί στη Warner είναι προληπτικός.