Τρέιλερ «Malignant»: Ο Τζέιμς Γουάν με ένα θρίλερ στην παράδοση του τζιάλο (;) - νεα || cinemagazine.gr
10:23
21/7

Τρέιλερ «Malignant»: Ο Τζέιμς Γουάν με ένα θρίλερ στην παράδοση του τζιάλο (;)

Γνωστός για το «Saw», το «Insidious», το «Conjuring», την ανάθεση του «Aquaman» και την παραγγελία του «Fast & Furious», ο πολισχιδής και μάλλον κρυφός Μίδας του Χόλιγουντ, Τζέιμς Γουάν επιστρέφει με μια ιστορία φρίκης για γερά νεύρα. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το πρώτο τρέιλερ.

Από τον Χρήστο Πολίτη

«Malignant» ακούγαμε, «Malignant» τελικά θα δούμε, καθώς μετά από μια σχεδόν καταστροφική χρονιά,  που μοιάζει να σώζεται με ένα «βαρύ» καλοκαίρι, πήρε ημερομηνία το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Τζέιμς Γουάν για τις 10 Σεπτεμβρίου στην Αμερική, ακολουθώντας την γνωστή πλέον τακτική της Warner να κυκλοφορεί τις ταινίες της παράλληλα στις αίθουσες και στην πλατφόρμα του HBO Max.

Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Άναμπελ Γουόλις («Peaky Blinders»), είναι μια ιστορία τρόμου και φρίκης, αναφορά στις ταινίες τζιάλο, μα το πρώτο τρέιλερ περισσότερο να μοιάζει με μια «διαβολική» αναμέτρηση με τους φανταστικούς φίλους, που επιστρέφουν για να αναμετρηθούν με τους ενήλικους φόβους. 

Ο ίδιος ο Γουάν δηλώνει ενθουσιασμένος με την ταινία: «Δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω. Ήθελα να κάνω κάτι πρωτότυπο για το είδος, διαφορετικό από τις άλλες μου ταινίες και στο πνεύμα των ταινιων τρόμου με τις οποίες μεγάλωσα». Ενδιαφέρουσα υπόσχεση.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Η Ενσάρκωση του Κακού», έχει ήδη αρκετά jumpscares, που και λογικά να το δεις δεν θα περισσεύουν από το ίδιο το θρίλερ. 

Διαβάστε ακόμη: 
Βίντεο: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το giallo

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «Malignant»: Ο Τζέιμς Γουάν με ένα θρίλερ στην παράδοση του τζιάλο (;)
  • Τρέιλερ «Malignant»: Ο Τζέιμς Γουάν με ένα θρίλερ στην παράδοση του τζιάλο (;)