Με τη δύναμη του Grayskull! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «Masters of the Universe» του Κέβιν Σμιθ - νεα || cinemagazine.gr
10:36
11/6

Με τη δύναμη του Grayskull! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «Masters of the Universe» του Κέβιν Σμιθ

Αποκάλυψη για τους «Κυρίαρχους του Σύμπαντος»! Η Eternia επιστρέφει στην μικρή οθόνη από τον Κέβιν Σμιθ με τις φωνές των Μαρκ Χάμιλ και Λένα Χίντεϊ.

Από τον Πάνο Γκένα

Με τις κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές φαντασίας στα πάνω τους τα τελευταία χρόνια, το «Masters of the Universe» έρχεται για να γίνει ο Κυρίαρχος του... streaming! Μετά από 10+ χρόνια έντονης φημολογίας (οι πρώτες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει το 2007) και την πρόσφατη αποχώρηση του Νόα Σεντινέο ως He-Man από την επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή, η Eternia μετακομίζει στο Netflix σε παραγωγή Κέβιν Σμιθ. 

Το «Masters of the Universe» ξεκίνησε ως δημοφιλή σειρά παιχνιδιών από τη Mattel το 1982, προχώρησε τηλεοπτικά ως σειρά κινουμένων σχεδίων και έφτασε το 1987 στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τον Ντολφ Λούντγκρεν ως He-Man, τον Φρανκ Λαντζέλα στο ρόλο του Skeletor και τη νεαρή Κόρτνεϊ Κοξ, σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις της. 

«Το σόου αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς κινουμένων σχεδίων του '80 που προβλήθηκε το 1983-85», δήλωσε ο Σμιθ. «Είναι μία συνέχεια της ιστορίας. Παίζουμε με την πρωότυπη μυθολογία και τους χαρακτήρες, επισκεπτόμαστε και σκάβουμε πιο βαθιά μερικά άλυτα στοιχεία της πλοκής. Οπτικά βασιστήκαμε αρκετά στη σειρά παιχνιδιών Masters of the Universe για έμπνευση».

Τα πέντε επεισόδια του «Masters of the Universe: Revelation», όπως θα είναι ο τίτλος, έχουν κράχτη τον Μαρκ Χάμιλ στο ρόλο του Skeletor, τη Λένα Χίντεϊ ως Evil-Lyn, τον Κρις Γουντ στο ρόλο του Πρίγκιπα Άνταμ (He-Man), την Σάρα Μισέλ Γκέλαρ ως Teela, την Αλίσια Σίλβερστοουν ως Βασίλισσα Μαρλένα κ.α.

Δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ του «Masters of the Universe: Revelation» που αναμένεται στο Netflix 23 Ιουλίου.