Αστρικό καστ συνωστίζεται στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ - νεα || cinemagazine.gr
9:48
14/1

Αστρικό καστ συνωστίζεται στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Μάργκο Ρόμπι και Κρίστιαν Μπέιλ πλαισιώνονται από τους Ράμι Μάλεκ, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Ζόε Σαλντάνα, στην παραγωγή που μόλις πήρε μπροστά.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Είναι παράξενη περίπτωση καθαρόαιμου δημιουργού ο 62χρονος Ντέιβιντ Ο. Ράσελ. Έκανε ταινίες από τα τέλη του '80, πήγε να σκάσει μύτη στην αλλαγή της χιλιετίας με το «Three Kings» και το «Νόημα της Ζωής και Πώς να το Χάσετε», εξαφανίστηκε πρακτικά για όλα τα υπόλοιπα '00ς και, λες και πέρασε το «σταυροδρόμι», που λένε για τους μπλούζμεν, επανεμφανίστηκε το 2010 με το «Fighter», έφτιαξε δύο «Οδηγούς» (Αισιοδοξίας και Διαπλοκής), κουβεντιάστηκε όσο λίγοι, μάζεψε πέντε οσκαρικές υποψηφιότητες σε τρία χρόνια και μετά ξανακύλησε σε έναν «Κατά Λάθος Έρωτα» κι ένα «Joy», σόκαρε σχεδόν με την μετριότητά τους και εξαφανίστηκε ξανά. (Υπάρχει μια μερική απάντηση, λέγεται Χάρβεϊ Γουάινσταϊν).

Σήμερα ξεκινά την άτιτλη ακόμα νέα ταινία του, συγκεντρώνει και πάλι ένα καστ που πιστοποιεί ότι οι ηθοποιοί δεν έχουν χάσει την εμπιστούνη τους σε αυτόν και ελπίζει(ς) σε μια ακόμα αναγέννηση. Μάργκο Ρόμπι και Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, που αντικατέστησε τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, είναι on board από την αρχή, τώρα ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιποι. Ο Κρίστιαν Μπέιλ, η Ζόε Σαλντάνα (έπαιζαν μαζί και σε εκείνο το ωραιότατο «Out of the Furnace» του 2013) και ο Ράμι Μάλεκ, που κρατά ψηλά τις μετοχές του - που να βγει και το Μποντ.... - ενώ θα είναι δίπλα και στον Ντενζέλ Ουάσινγκτον στο «The Little Things», που βγαίνει στο τέλος του μήνα.

Η ταινία στηρίζεται σε ιδέα του ίδιου του Ράσελ, η New Regency πείστηκε να βάλει τα χρήματα, ενώ ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκεται και ο βετεράνος Άρνον Μίλχαν, από τους πλησίον του θρύλου εναπομείναντες μιας παλιάς φρουράς κι ενός, ας το αντιμετωπίσουμε, προηγούμενου Χόλιγουντ.

Όχι κι άσχημα επίσης για την Σαλντάνα, αυτή την ιδιότυπη περίπτωση σταρ, που κανένας μάλλον δεν θα έβλεπε ταινία της αν ήταν πρώτο όνομα, αλλά παίζοντας σε έργα που «κρύβει» το πρόσωπό της (κάπως σαν θηλυκός Τζόνι Ντεπ), συγκαταλέγεται στις εμπορικότερες ηθοποιούς της ιστορίας. Μετά από «Σταρ Τρεκ», «Guardians of the Galaxy», «Άβαταρ» (έχει ολοκληρώσει γυρίσματα και στα 5!) και «Avengers», επιστροφή σε μια κανονικότητα και γι' αυτήν.

Αναμένουμε.