Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μοιράζεται εικόνες από τις οντισιόν του «Outsiders»! - νεα || cinemagazine.gr
10:12
1/3

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μοιράζεται εικόνες από τις οντισιόν του «Outsiders»!

Ταξίδι πίσω στις αρχές του '80 με έναν πραγματικό χολιγουντιανό θησαυρό, καθώς μέσα από τις οντισιόν παρελαύνει μια απίστευτη σειρά φιλόδοξων νεαρών (Κρουζ, Ντίλον, Σουέιζι, Λέιν, Μάτσιο, Εστέβεζ, Λόου, Χάουελ) που λιγότερο ή περισσότερο έκαναν όλοι τους καριέρα στην βιομηχανία.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Πέραν του ότι το «Outsiders» είναι μια υπέροχη ταινία - που κλασικά η κριτική απέτυχε να αναγνωρίσει - μπορεί και να κομπάζει ότι είναι μάλλον η ταινία που υπήρξε λίρα εκατό για τους πρωταγωνιστές της. Δύσκολα θα βρει κανείς άλλη παραγωγή στην ιστορία τέτοιας συλλογής μετέπειτα σταρ.

Τέσσερεις δεκαετίες αργότερα, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα δημοσιεύει ένα βιντεάκι στο Instagram με τις οντισιόν των παιδιών και η εικόνα τους είναι απολαυστική. «Τους είχαμε όλους σε ένα soundstage και εναλλάσσαμε ρόλους και άτομα. Ήταν ενδιαφέρον γιατί ο καθένας τους έβλεπε τον ανταγωνισμό του. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι μια πολύ οξύθυμη κατάσταση, τελικά ήταν μια πολύ θετική. Προέκυψε ένας φυσικός σεβασμός και μια αδελφότητα μεταξύ τους. Το όλο πράγμα ήταν πολύ λειτουργικό τελικά», λέει ο Κόπολα.

Πώς και το βγάζει τώρα ο Φράνσις αυτό; Ίσως και γιατί έτσι απλά τσεκάρει τα κιτάπια του, ίσως και γιατί δεν βλάπτει λίγο πριν το τελευταίο μεγάλο (αλλά πολύ μεγάλο) στοίχημα της καριέρας του με το «Megalopolis», να υπενθυμίσει στα παιδιά που ανέδειξε ότι δεν θα πείραζε και μια μικρή «ανταποδωτική» δημοσιότητα στήριξης της ταινίας.

Ιδού το απολαυστικό βιντεάκι: