Κι όμως η Σάντρα Μπούλοκ απέρριψε ρόλο σε superhero ταινία - νεα || cinemagazine.gr
12:37
26/11

Κι όμως η Σάντρα Μπούλοκ απέρριψε ρόλο σε superhero ταινία

Αλλά δεν μας λέει ποια ήταν αυτή η ταινία. 

Από τον Χρήστο Πολίτη

Η αλήθεια είναι πως η Σάντρα Μπούλοκ, από τις πλέον συμπαθητικές φιγούρες στο Χόλιγουντ, θα μπορούσε να παίξει και σε μια ταινία της Marvel ή της DC, με την ίδια ευκολία που θα έπαιζε στο «Gravity» ή στο «The Blind Side», που της χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το 2009.

Την τελευταία δεκαετία, οι εμφανίσεις της στη μεγάλη οθόνη ελάχιστες, αφοσιώθηκε στα δυο της ταινία, μετά και το διαζύγιο από τον Μπράιαν Ράνταλ, και μοναδική πετυχημένη της προσθήκη πέρα από το «Gravity», λογίζεται το «Birdbox», που έκανε το Netflix να μετράει κέρδη.

Με αφορμή το «The Unforgivable» -πάλι για λογαριασμό του Netflix- που είναι και παραγωγός και αφηγείται την ιστορία μιας αποφυλακισμένης που δυσκολεύεται να ενταχθεί στο νέο κοινωνικό πλαίσιο, η Μπούλοκ έδωσε συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ, αλλά λίγο απασχόλησε με όσα είπε για την νεά της ταινία.

«Με πλησίασαν για μια υπερηρωική περιπέτεια, αλλά δεν δέχτηκα, επειδή ο γιος μου είπε να μην πάρω τον ρόλο». Αυτό και μόνο αρκούσε για να πάρει το διαδίκτυο φωτιά, προσπαθώντας όλοι να καταλάβουν για ποια ταινία μιλούσε, καθώς αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιο στούντιο της έκανε την πρόταση.

Το Entertainment Weekly έκανε τις εξισώσεις για μας, έβαλε κάτω χρονολογίες και γεγονότα και κατέληξε πως δεν πρόκειται για Marvel και DC -το είπε και η ίδια-, κι αν κρίνουμε από την στάση της όταν είδε τελικά την ταινία που της πρότειναν και «ευτυχώς είχε δίκιο ο γιος της», τότε τι μένει;

Οπότε ψάχνουμε για μια ταινία που της συζητήθηκε περίπου το 2015 με 2018, άρα να κυκλοφόρησε μέχρι το 2019 και να μην πήρε καλές κριτικές και οι ποντικοί του διαδικτύου ποντάρουν στους «Fantastic Four» ή στους «Power Rangers» του 2017 ή στο «X-Men: Dark Phoenix» του 2019 ή στο «Hellboy» με τον Ντέιβιντ Χάρμπουρ.

Δεν θα μάθουμε μάλλον ποτέ, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να γίνει η Σάντρα Μπούλοκ, μια υπερηρωίδα όπως της αξίζει, αφού φήμες την ήθελαν να βρίσκει κι εκείνη τον χώρο της στο νέο «Spider-Man» ως Madame Web.